Avusturya Başbakanı Karl Nehammer'den çarpıcı sözler: Putin İstanbul’daki görüşmelere hala güveniyor!

Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmede, Putin'in İstanbul'da başlayan barış görüşmelerine hala güvendiğini, bu hususta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini aktardı.

12.04.2022-08:40 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-08:59) Avusturya Başbakanı Karl Nehammer'den çarpıcı sözler: Putin İstanbul’daki görüşmelere hala güveniyor!

Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşmek üzere Rusya’nın başkenti Moskova’ya gitti. Moskova'da Putin ile yaptığı görüşmelerin bitmesinin ardından Avusturya basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Putin ile görüşmenin genel olarak çok olumlu geçmediğini belirten Nehammer, diyaloğun sürmesi ve temasın devam etmesi adına bu girişimin önemli olduğunu dile getirdi.

Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, Putin'in Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile birebir görüşme teklifine herhangi bir tepki vermediğini söyledi.

İstanbul’daki görüşmelere güveniyor

İstanbul'da gerçekleştirilen görüşmelere değinen Nehammer: "İstanbul’daki görüşmelere hala güveniyor. Bu hususta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek." ifadelerinde bulundu.

Erdoğan ve Putin

Rusya tarafından Avusturya Başbakanı Karl Nehammer ile gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Rusya-Ukrayna savaşının başladığı tarihten bu güne Putin ile görüşen ilk Avrupalı hükümet başkanı Karl Nehammer oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal