Karşıyaka Çocuk Festivali 2022 tarihleri

Karşıyaka'da çocuk festivali başlıyor.Tüm çocukların sabırsızlıkla beklediği festival şimdiden merak konusu oldu.Karşıyaka Çocuk Festivali ne zaman olacak?işte merakla beklenen festivalin 2022 tarihleri sayfamızda yer almaktadır.

11.04.2022-23:15 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-23:15) Karşıyaka Çocuk Festivali 2022 tarihleri

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde her yıl çocuk festivalleri düzenleniyor.Festivale çok sayıda farklı ülkelerden çocuklar katılım sağlamaktadır.Birbirinden eğlenceli ve renkli olan bu festival tam 7 gün sürecektir.

Karşıyaka Belediyesi tarafınca düzenlenen Festival,Karşıyaka Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülmektedir.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımız için armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yerde coşkuyla kutlanmaktadır.

23 Nisan Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında düzenlenecek olan 30.Uluslararası Karşıyaka Çocuk Festivaline herkesi etkisinde bırakacak gösteriler hazırlanmaktadır.30.kez düzenlenecek olan bu festivalde bu sene Azerbaycan, Kırgızistan,Kazakistan,Kosova,Sırbistan,KKTC,Kuzey Makedonya ülkeleri olmak üzere tam 103 çocuk 7 gün sürecek olan festivalde aramızda olacak.

Karşıyaka Çocuk Festivali tarihleri ne zaman?

23 Nisanda düzenlenecek olan Karşıyaka Çocuk Festivali ,18 Nisanda başlayıp ,24 Nisan 2022 tarihi zamanına kadar devam edecek.Kortej ile başlama yapılacak olan gösteride,kentin bir çok alanlarında yapılacak dans gösterilerine yer verilerek devam edilecek.Ayrıca başka ülkelerden katılım sağlayan çocuklarla bir çok etkinlik yapılıp bayram coşkusu doyasıya hissedilmiş olacak.Bu gösterilere tüm Karşıyakalıların ve İzmir ilçelerinde yaşayan kişilerin katılmaları bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal