Avrupa’nın En Büyüğü Atletico Madrid!

Geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA şampiyonu Atletico Madrid arasında Estonya’da oynanan UEFA Süper Kupa, Real Madrid’i uzatmalarda 4-2 mağlup eden Atletico Madrid’in oldu.

16.08.2018-09:39 - (Son Güncelleme: 16.08.2018-09:36) Avrupa’nın En Büyüğü Atletico Madrid!

2018 UEFA Süper Kupa karşılaşmasında, organizasyon tarihinde ilk defa aynı şehrin takımları, Real Madrid ile Atletico Madrid, kozlarını paylaştı.

Estonya'nın Lilleküla Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın normal süresi 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Uzatma dakikalarında 2 gol daha bulan Atletico Madrid rakibini 4-2 mağlup etti ve Süper Kupa'nın sahibi oldu. 

Karşılaşmaya Atletico Madrid çok hızlı başladı… Henüz maçın 1. dakikasında Diego Costa, Atletico’yu 1-0 öne geçirdi. Daha sonra toparlanan Real Madrid bu gole 27'de Karim Benzema ve 63'te Sergio Ramos ile yanıt verdi. Karşılaşmanın sonlarına doğru etkisini artıran Atletico Madrid, aradığı golü 79. dakikada yine Diego Costa ile buldu ve durumu eşitledi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve 90 dakika 2-2 sona erdi.

Atletico Madrid uzatmaların 98. dakikasında Saul Niguez ve 104. dakikasında Koke ile 2 gol daha buldu ve mücadeleyi 4-2 kazanarak Süper Kupa’yı müzesine götürdü.

Bu sonucun ardından Atletico Madrid, 2010 ve 2012 yılının ardından 3. defa UEFA Süper Kupa'yı kazanmayı başardı.

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Kroos, Benzema, Bale, Marcelo, Casemiro, Asensio, Isco

Atletico Madrid: Oblak, Godín, Savic, Juanfran, Lucas, Koke, Saúl Ñíguez, Lemar, Rodri, Griezmann, Diego Costa

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal