02.09.2021-12:19 (Son Güncelleme:03.09.2021-14:34)


1

Serge Aurier

Serge Aurier

Son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Fildişi Sahilli sağ bek oyuncusu, İngiliz ekibine Paris Saint Germain'den tam tamına 25 milyon euroluk bonservis ücreti ile gelmişken transfer döneminin kapanmasına oldukça kısa bir süre kala kulübü Tottenham ile olan sözleşmesini feshederek serbest statüde yer almıştı. Serge Aurier, Avrupa'da transfer dönemi sona ermişken henüz bir takım ile anlaşma sağlayamadı.



2

Nicolas N'Koulou

Nicolas N'Koulou

Geçtiğimiz sezonu İtalyan ekibi Torino'da geçiren Nicolas N'Koulou, sezon sonunda sona eren sözleşmesini uzatmaması nedeniyle serbest statüde yer alırken Avrupa'da transfer döneminin kapanması sonrasında henüz bir takım bulamadı. Kariyerinde Monaco, Olimpik Lyon, Marsilya ve son olarak İtalyan ekibi Torino bulunan 31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusunun bir sonraki durağı Türkiye olabilir.



3

David Luiz

David Luiz

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen tecrübeli savunma oyuncusu David Luiz, geçtiğimiz sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini uzatmaması nedeniyle takımsız kaldı. Kariyerinde Benfica, Chelsea, Paris Saint Germain ve son olarak Arsenal bulunan başarılı oyuncu için bu zamana kadar toplamda 118 milyon euro bonservis ücreti ödenmişti.



4

Franck Ribery

Franck Ribery

Daha önce ülkemizde Galatasaray forması giymiş isimlerden biri olan Franck Ribery, Türkiye'de iz bırakmış isimlerden biri haline gelmişti. Geçtiğimiz sezonu İtalyan ekibi Fiorentina'da geçiren 38 yaşındaki tecrübeli futbolcu sezon sonunda sona eren sözleşmesinin ardından henüz bir kulüple anlaşma sağlayamadı. Kariyerinde özellikle Alman devi Bayern Münih'te forma giydiği dönemde dikkatleri üzerine çeken Franck Ribery'nin bir sonraki adresinin Süper Lig olma ihtimali ise gittikçe kuvvetleniyor.



5

Eliaquim Mangala

Eliaquim Mangala

Transfer döneminde Süper Lig devleri ile adı sıkça anılan Eliaquim Mangala, yüksel talepleri nedeniyle imzayı atamamıştı. Son olarak İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'da forma giyen başarılı savunma oyuncusu Eliaquim Mangala'nın bir sonraki adresinin Avrupa'da transfer döneminin kapanması ile birlikte yüksek taleplerini düşürebileceği düşünülerek Türkiye olması bekleniyor.



6

Sebastian Giovinco

Sebastian Giovinco

34 yaşındaki İtalyan futbolcu Sebastian Giovinco son olarak Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hilal'de forma giymekteydi. Kariyerinin son dönemini Avrupa'da geçirmek isteyen Giovinco, Al-Hilal ile olan sözleşmesimi yenilememişti. Futbol hayatına Juventus alt yapısında başlayan Giovinco sonrasında sırasıyla Parma, Toronto ve son olarak Al-Hilal'de forma giymişti. Toronto'da forma giydiği dönemde 142 karşılaşmaya çıkan Sebastian Giovinco bu dönemde tam tamına 83 gol ve 51 asist yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.



7

Oumar Niasse

Oumar Niasse

Süper Lig'den yakından tanıdığımız isimlerden biri olan Oumar Niasse'de transferde henüz kendine bir takım bulamadı. 2013-2014 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor'a transfer olmuş ve 40 karşılaşmada 15 gollük bir katkı sağlayarak dikkat çekmişti. Lokomotif Moskova'ya transferiyle Akhisarspor'a tam tamına 5.5 milyon euro kazandıran Oumar Niasse sonrasında ise İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a 18 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.



8

Jack Wilshere

Jack Wilshere

İngiltere Premier Lig devi Arsenal'in alt yapısında yetişip A takıma kadar yükselen 29 yaşındaki İngiliz oyuncu Jack Wilshere, uzun bir süre Arsenal'de forma giymesinin ardından West Ham ve Bournemouth formalarını giyerken henüz İngiltere dışında bir transfer gerçekleştirmemişti. Arsenal formasıyla tam tamına 198 karşılaşmaya çıkan Jack Wilshere, bu karşılaşmalarda 14 gol ve 30 asistlik bir katkıyla oynamıştı. Avrupa'da transfer döneminin sona ermesiyle birlikte yıldız futbolcu henüz kendisine bir takım bulamadı.



9

Wilfried Bony

Wilfried Bony

32 yaşındaki Fildişi Sahilli golcü Wifried Bony, son olarak Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Ittihad'da forma giyerken yalnızca 10 karşılaşmada forma giyip 5 gol ve 1 asistlik bir katkı ile oynamıştı. Kariyerinde Vitesse, Stoke City, Swensea, Sparta Prag gibi kulüpler bulunan Wilfried Bony, kariyerinin en iyi dönemini ise İngiliz devi Manchester City'de geçirmişti. Golcü oyuncunun adı ise Süper Lig ekipleri ile ciddi bir şekilde anılıyor.



10

Hatem Ben Arfa

Hatem Ben Arfa

34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Hatem Ben Arfa'nın adı senelerce Süper Lig ekipleri ile anılmış ancak transferi bir türlü gerçekleşmemişti. Son olarak Fransa Ligue 1 ekibi Bordeaux'da forma giyen Hatem Ben Arfa sezon sonunda sona eren sözleşmesini uzatmaması nedeniyle takımsız kalmıştı. Ben Arfa'nın bu sefer yeni adresinin Süper Lig olma ihtimali ise iyice kuvvetlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR