02.09.2021-11:31 (Son Güncelleme:02.09.2021-13:58)


1

Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Oyuncu isim bir süre önce sevilen dizi Çukur'un final yapmasıyla Hollanda'ya taşınmıştı. Erkan Kolçak Köstendil, hayatına burada devam etmeye karar vermişti. Ünlü oyuncu sürpriz gelişmelere imza attı. Ünlü oyuncu Hollanda ekibi Amsterdam Gençlerbirliği takımıyla sözleşme imzaladı.



2

Erkan Kolçak Köstendil'in yeni takımı Amsterdam Gençlerbirliği ile antrenmanlara başladığı görüntüler ortaya çıktı.



3

Ünlü oyuncu antrenmana çıktığı görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Erkan Kolçak Köstendil, "Yeni takım, yeni ev, yeni aile... Amsterdam Gençlerbirliği transfer için başkan Orhan Aslan'a, Nevin Pala'ya, hocamız İmdat Ilguy'a ve menajer Onur Çelik'e teşekkürler" şeklinde açıklamalarda bulundu.



4

Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in kalecilik sevdası daha önce de biliniyordu. Oyuncu isim, Bursaspor antrenmanına katılmıştı.



5

Ünlü ismin, Bursaspor antrenmanındaki görüntüleri hayranları tarafından çok konuşulmuştu.



6

Ünlü isim, Manchester City forması giyen İlkay Gündoğan'ı ziyaret etmişti. Manchester City ile antrenmanlara çıkmıştı. Yakın arkadaşı olduğu bilinen yıldız futbolcu İlkay Gündoğan ile olan antrenman görüntüleri kulübün sosyal medya hesabından paylaşılmıştı.



7

Erkan Kolçak Köstendil'in bu görüntüleri çok konuşulmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR