Avrupa maçları şifresiz mi yayınlanacak? 2024 TRT Avrupa maçlarını ne zaman verecek? Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş Avrupa maçları ücretsiz mi oldu?

Futbol severlerin ilgiyle izlediği UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları hakkında TRT’den önemli bir açıklama yapıldı. Peki Avrupa maçları şifresiz mi yayınlanacak? 2024 TRT Avrupa maçlarını ne zaman verecek? Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş Avrupa maçları ücretsiz mi oldu? İşte konu hakkında merak edilenler…

26.01.2024-13:01 - (Son Güncelleme: 26.01.2024-13:01)

Avrupa maçları şifresiz mi yayınlanacak sorusu spor dünyasının en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyordu. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi organizasyonlarında oynanan maçlarla ilgili TRT’den kritik bir açıklama yapıldı. Futbol severler bu gelişme sonrasında 2024 TRT Avrupa maçlarını ne zaman verecek? Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş Avrupa maçları ücretsiz mi oldu? gibi soruları araştırmaya başladı.

Avrupa maçları şifresiz mi yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları, önümüzdeki üç sezon boyunca TRT kanalları ve TRT dijital platformu tabii'de futbolseverlerle buluşacak.

TRT, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonlarındaki UEFA organizasyonlarına ev sahipliği yapacak, bu süre zarfında Türk takımlarının mücadeleleri de TRT 1 ve TRT Spor kanallarında şifresiz olarak izleyicilere aktarılacak. Ayrıca, daha fazla maç ise yalnızca TRT'nin yeni dijital platformu tabii üzerinden takip edilebilecek. Futbol tutkunları, bu anlaşma ile birlikte keyif dolu maçları TRT'nin geniş yayın ağı üzerinden izleme imkanına sahip olacaklar.

Avrupa Maçları Şifresiz Mi

2024 TRT Avrupa maçlarını ne zaman verecek?

TRT’nin temsilcilerimizin de yer alacağı Avrupa maçlarını 2024-2025 sezonundan itibaren yayınlamaya başlaması bekleniyor. 

Bir ilki yaşatmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, “TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarının 3 sezon boyunca tek yayıncısı oldu. TRT tarihindeki bu ilki yaşamaktan ve yaşatmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin kamu yayıncısı olarak, futbol heyecanını ülkemizin her köşesine yayacak olmak, bizler için bir gurur vesilesi. Futbol ile birlikte sporun her branşında turnuvaları izleyicilerimizle buluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal