Avcılar'da Filmleri Aratmayacak Hırsız Yakalama Operasyonu

İstanbul'da bir kafenin bahçesindeki salıncakta uykuya dalan çalışanın cebindeki cep telefonunu çalarak kaçan zanlı, güvenlik kameralarıyla tespit edilirken kolundaki dövme sayesinde yakalandı.

22.09.2021-14:18 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-14:30) Avcılar'da Filmleri Aratmayacak Hırsız Yakalama Operasyonu

İstanbul'un Avcılar ilçesinin Cihangir Mahallesi'nde bir kafede çalışan E.Ç., işyerinin bahçesindeki salıncakta oturduğu bir sırada uyudu. Bir süre sonra gelen bir kişi kafeyi kapalı görünce yandaki parktan bahçeye girerek E.Ç.'nin cebindeki cep telefonunu alıp uzaklaştı. Uyandığında ise cep telefonunu yerinde bulamayan E.Ç. güvenlik kamerası kayıtlarını izlediği sırada üzerinde mavi renkli tişört, sarı renkli pantolon ve kolunda büyük Dövme bulunan kişinin cep telefonunu çaldığını gördü ve neye uğradığını şaşırdı.

16 AYRI SUÇ KAYDI VAR

Cihangir'de saat 10.30 sıralarında meydana gelen hırsızlık olayından sonra polise başvuru yapıldı. Polis güvenlik kamerası kayıtlarını incelediği sırada hırsızlığı 16 ayrı suç kaydı bulunan, kolunda dövme olan, Fatih U.'nun yaptığını tespit etti.

Güvenlik kameralarında kolunda dövme olan, Fatih U.'nun  aynı gün öğle saatlerinde aynı mahallede olduğu belirlendi. Durdurulan bu kişinin güvenlik kamerası ile kaydedilen zanlı ile aynı kişi olduğu belirlendi. Fatih U. hırsızlık yaptığını kabul ederken, çaldığı cep telefonunu teslim etti. Hakkında 16 suç kaydı olduğu tespit edilmesine rağmen aranmadığı belirlenen zanlı sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cep telefonu sahibine teslim edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal