Avatar: The Way of Water ne zaman çıkacak? Merakla beklenen Avatar 2 için vizyon tarihi belli oldu

Film dünyasında merakla beklenen Avatar 2 için vizyon tarihi belli oldu. Filmin yönetmeni James Cameron filmin vizyon tarihini açıkladı. Peki Avatar: The Way of Water ne zaman çıkacak? İşte sorunun yanıtı...

28.04.2022-11:43 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-11:43) Avatar: The Way of Water ne zaman çıkacak? Merakla beklenen Avatar 2 için vizyon tarihi belli oldu

Bilim kurgu dünyasının en çok gişe yapan filmlerinden birisi olan Avatar’ın devam filminin ne zaman çıkacağı konusunda yıllardır bir tartışma söz konusuydu. Film severler Avatar 2 vizyon tarihi konusunda çeşitli zamanları işaret etse de konu hakkında şu ana kadar resmi bir adım atılmamıştı. Fakat Avatar serisinin yönetmeni James Cameron ve yapımcı şirket Disney, Avatar 2 filmi hakkında oldukça heyecan uyandıracak bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre Avatar 2 vizyon tarihi ve ismi belirlendi. Filmin adının ‘’Avatar: The Way of Water’’ olacağı açıklandı.

Avatar: The Way of Water ne zaman çıkacak?

Avatar 2

2009 yılında beyaz perdede gösterime giren Avatar filminin yapımcısı James Cameron, filmin devam filminde de yönetmenlik koltuğunda oturacağını açıkladı. CinemaCon etkinliğinde Avatar 2 filmi konusunda önemli açıklamalar yapan Cameron, filmin 16 Aralık 2022 tarihinde gösterime gireceğini duyurdu.

Avatar: The Way of Water ismini alacak olan Avatar 2’nin tanıtım fragmanının 5 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanacak olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminden önce yayınlanacağını söyleyen James Cameron, fragman konusunda net bir tarih vermedi.

Avatar 2’nin dışında Avatar 3,4 ve 5’in senaryosunun da hazır olduğunu söyleyen James Cameron her filmin 2 yıl arayla vizyonda olacağını kaydetti. Bu haber film dünyasında büyük bir heyecan yarattı.

Avatar’ın ilk filmi yaklaşık 2,8 milyar dolar ile sinemada en çok hasılat elde eden yapım unvanını korumaya devam ediyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal