Augsburg, Fenerbahçe'den Serdar Dursun'u transfer etmek istiyor!

Fenerbahçe ve A Milli Takım formasıyla attığı gollerle adından söz ettiren Serdar Dursun transferde de takımların radarına girdi. 30 yaşındaki golcü oyuncuya Almanya'dan sürpriz bir talip çıktı. Alman ekibi Augsburg'un oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

28.06.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-11:43)

Geride kalan sezon Fenerbahçe formasıyla başarılı bir performans gösteren Serdar Dursun ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Futbolcu sarı lacivertlilerde oynadığı futbolla A Milli Takım'a katılma başarısı gösterdi. A Milli Takım ile ise Uluslar Ligi'nde 4 karşılaşmada 4 gol atmayı başardı. Oyuncu bu performansıyla büyük alkış aldı. Yıldız isim bu başarısının ardından pek çok takımın transfer radarına girmiş oldu. Oyuncu ile en çok ilgilenen takımın ise Alman ekibi Augsburg olduğu öğrenildi.

Girişimlere başladılar

Almanya Bundesliga ekibi Augsburg'un Fenerbahçe'den Serdar Dursun'u transferde gözüne kestirdiği ve oyuncu için temaslara geçtiği öğrenildi. Almanların kısa süre içerisinde Fenerbahçe'ye resmi teklif sunacakları aktarıldı. Tecrübeli golcüyü Augsburg'un kadrosuna katmayı çok istediği öğrenilirken transfer nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu oldu. Transferde son kararın ise Serdar Dursun'a ait olduğu belirtilmekte.


Kariyeri dikkat çekmekte

Serdar Dursun futbola Almanya'nın Billstedt takımında başlarken ardından Hannıver'in yolunu tuttu. Hannover sonrasında ise Eskişehirspor ve Şanlıurfaspor'da oynadı. Ardından ise Denizlispor ve Karagümrük takımlarında oynadı. Oyuncu sonrasında yeniden Almanya'ya dönerken ülkenin 2. lig takımları olan Fürth ve Darmstadt takımlarında oynadı. Geçen yaz transfer döneminde ise Fenerbahçe'ye katıldı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal