A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Enes Ünal'ı Juventus transfer etmek istiyor!

İspanyol ekibi Getafe'de forma terleten milli oyuncu Enes Ünal'a transferde sürpriz bir talip çıktı. 25 yaşındaki genç golcü için İtalyan devi Juventus'un talip olduğu öğrenildi. Bu anlamda oyuncu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

28.06.2022-10:41 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-15:41)

İspanya La Liga ekiplerinden Getafe formasını terleten Enes Ünal sergilediği performansla son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken isimlerden birisi olmuştu. Oyuncu attığı gollerle İspanya'da büyük yankı uyandırmasının ardından pek çok takımın transfer gözdesi oldu. Pek çok takımın transfer listesinde bulunan başarılı oyuncu ile ilgilenen son takım ise büyük yankı uyandırdı. Enes Ünal ile İtalyan ekibi Juventus'un ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.

Oyuncu için harekete geçtiler

İspanyol ekibi Getafe'de geçen sezon attığı gollerle büyük yankı uyandıran Enes Ünal'dan gelen haberler taraftarları oldukça heyecanlandırmış durumda. Enes Ünal attığı gollerle büyük ses getirirken oyuncu ile ilgili bomba bir transfer gelişmesi var. Genç yetenek ile İtalya'nın köklü devi Juventus'un ilgilendiği aktarıldı. Juventus'un yıldız golcüsü Vlahovic'in yanına ikinci forvet olarak Enes Ünal'ı düşündüğü öğrenildi. Oyuncunun transferiyle ilgili yakın zamanda resmi gelişmelerin olması söz konusu.


Performansı alkış almıştı

25 yaşındaki milli golcü geride bıraktığımız sezon Getafe formasıyla çıktığı 37 karşılaşmada 16 gole imzasını atarken 1 kez ise asist yapmıştı. Oyuncu bu performansıyla büyük alkış almıştı.

Oyuncunun kariyeri

Futbola Bursaspor altyapısında başlayan Enes Ünal ardından İngiliz ekibi Manchester City'nin yolunu tuttu. Manchester City'den ise Genk, Breda, Twente takımlarına kiralık olarak gitti. Ardından ise Villarreal'e bonservisiyle gitti. Ardından ise Levante'nin yolunu tuttu. Oyuncu son olarak ise Getafe'nin kadrosuna katıldı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal