ATV Youtube hesabı neden kapatıldı? ATV Youtube kanalı tekrar açılacak mı?

Ekranların en çok izlenen kanalı ATV’nin YouTube kanalına giriş yapmak isteyen kişiler bir uyarı yazısı ile karşılaştı. ATV YouTube kanalına erişim sağlayamayan kişiler ATV YouTube kanalının kapanıp kapanmadığını araştırmaya başladı. Peki, ATV YouTube kanalına neden erişim sağlanamıyor? ATV YouTube neden kapatıldı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

16.05.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-17:03) ATV Youtube hesabı neden kapatıldı? ATV Youtube kanalı tekrar açılacak mı?

ATV kanalını YouTube üzerinden takip eden pek çok kullanıcı kanala ulaşamayınca neden erişim sağlanamadığını merak etti. Bugün ATV YouTube kanalına giriş yapan kişiler uyarı yazısı ile karşılaştı. Bu yazıyı gören kişiler kanalın neden kapalı olduğunu araştırıyor. Peki, ATV YouTube kanalına neden erişim sağlanamıyor? ATV YouTube neden kapatıldı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

ATV Youtube kanalına neden erişim sağlanamıyor?

ATV sadece TV üzerinden değil aynı zamanda sosyal ağlar üzerinden de izleyicilerine ulaşmaktadır. YouTube kanalı üzerinden yayınları ile daha çok kişiye ulaşmayı amaçlayan kanalın YouTube kanalı kapatıldı. ATV kanalının YouTube üzerinden açmış olduğu kanal topluluk kurallarını ihlal ettiği için kapatıldı.

ATV YouTube Kanalı Neden Kapatıldı

ATV YouTube kanalı tekrar açılacak mı?

ATV’nin YouTube kanalının kapatılması ile tekrar açılıp açılmayacağı soruları araştırılmaya başladı. Ancak bu konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal