ATV Gül Masalı dizisi ne zaman başlıyor? Gül Masalı dizisi konusu ve oyuncuları

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yaz dizilerinde de hazırlıklar sürüyor. Yakın zamanda başlayacak olan yaz dizilerinden biri olan Gül Masalı, ATV ekranlarındaki yerini almak için gün sayıyor. Peki Gül Masalı dizisi ne zaman başlıyor? Gül Masalı dizisi konusu nedir? işte detaylar...

19.05.2022-22:31 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-22:31) ATV Gül Masalı dizisi ne zaman başlıyor? Gül Masalı dizisi konusu ve oyuncuları

ATV ekranlarında yayın hayatına başlamayı iple çeken yaz dizilerinden biri olan Gül Masalı'nın oyuncu kadrosunun belli olmasının ardından dizinin çekimlerine de başlandı. Dizinin oyuncu kadrosunun belli olmasının ardından diziseverlerin dikkatini çeken Gül Masalı'nın çekimleri ise Isparta'da başladı. Bir aşk ve dram hikayesiyle ekranlarda yer almayı bekleyen dizinin ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu.

Gül Masalı oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Pastel Film tarafından ATV ekranları için hazırlanan dizi yaz sezonunun en çok merak edilen dizilerinin arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çeken dizinin başrollerini Gülperi Özdemir ile Erdem Kaynarca paylaşıyor. Gül Masalı dizisinde ayrıca birçok başarılı isimde bulunuyor.

Gül Masalı ne zaman başlayacak

Dizinin diğer oyuncularını ise şöyle sıralamak mümkün:

- Sarp Can Köroğlu

- Arif Pişkin

- Bülent Düzgünoğlu

- Gülçin Hatıhan

- Ayşenil Şamlıoğlu

- Suat Sungur

- Sait Genay

- Zehra Yılmaz

- Tuğba Tutuğ

- Yağmur Başkurt

- Mehmet Şeker

- Murat Ercanlı

- Turan Selçuk Yerlikaya

- Serdem Paçal

Gül Masalı konusu

Gül Masalı konusu ne?

Yazın ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Gül Masalı adlı dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk oturuyor. Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu tarafından kaleme alınan dizinin çekimleri Isparta’da başladı. Aşk ve dram türünde olan dizi iki gencin büyük aşkını ve bir araya gelmek için verdikleri mücadeleyi ele alıyor. Ayrıca bu iki gencin çevrelerinde bulunanların hikayelerini de anlatılıyor.

'Annelerinin kaderi kızlarının çeyizidir' sloganı ile yayın hayatına hazırlanan Gül Masalı, diziseverler tarafından heyecana bekleniyor.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal