Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo'yu transfer etmeye hazırlanıyor

İspanyol ekibi Atletico Madrid, Manchester United'dan ayrılması gündemde olan Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmak istiyor. Yaşanan transfer gelişmesi büyük dikkat çekti.

18.07.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-15:28) Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo'yu transfer etmeye hazırlanıyor

Manchester United'ın sezon öncesi kampına katılmayan C. Ronaldo, İspanya'ya dönebilir. İspanyol AS gazetesinin haberine göre Atletico Madrid'in Teknik direktörü Diego Simeone'nin bu transefere  olumlu baktığı öğrenildi.

Atletico Madrid'in finansal şartlar nedeniyle transferin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğu öğrenilse de takım ile yolları ayrılması beklenen futbolcuların kesinleşmesinin ardından Ronaldo için bütçe yaratılabileceği gelen bilgiler arasında.

Şampiyonlar ligi etkisi

Manchester United geçtiğimiz sezonu 6. sırada bitirmesinden dolayı bu sezonda Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. A. Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle Cristiano Ronaldo'nun söz konusu transfere sıcak baktığı öğrenildi.


Talipleri artıyor

Daha önce Bayern, Chelsea, PSG gibi Avrupa'nın güçlü kulüpleriyle bağlantıda olduğu söylenen 37 yaşındaki oyuncunun Sporting'e döneceği iddiasını yalanlamasından sonra ismi açıklanmayan bir Suudi Arabistan kulübünden gelen 2 yıllık 275 milyon euroluk teklifi reddettiği açıklanmıştı. Bu açıklamanın ardından Atletico Madrid'e transfer olacağı söylentileri oldukça güçlendi.

Man. United kariyeri

Geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla 38 karşılaşmaya çıkan C. Ronaldo 24 gol ve 3 asistlik performansıyla toplamda 27 gole katkı sağladı.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal