Ateşin Üzerine Aracını Park Etti: Araba Kullanılmaz Hale Geldi

Bolu’da yaşanan olay ‘bu kadarda olmaz’ dedirtti. Alkol almak için duran adam aracını ateşin üzerine park etti. Bir anda alev alan araç küle dönü.

16.11.2021-10:03 - (Son Güncelleme: 16.11.2021-11:43) Ateşin Üzerine Aracını Park Etti: Araba Kullanılmaz Hale Geldi

Bolu’da yaşanan olay ‘bu kadarda olmaz’ dedirtti. Alkol almak için duran adam aracını ateşin üzerine park etti. Bir anda alev alan araç küle dönü. 

Dün Bolu’da yaşanan olay görenleri hayrete düşürdü. Alkol almak için duran ve aracını ateşin üzerine park eden adam, geri döndüğünde aracını yanarken buldu. 

ARACINI ATEŞİN ÜZERİNE PARK ETTİ

Uzun yıllardır Bolu’da yaşayan Suat Seyrek, önceden yakılmış ve kora dönmüş ateşi fark etmedi ve aracını korun üzerine park etti. Alkollü olduğu anlaşılan adam, içki almak için arabasından indi, geri döndüğünde ise arabasının alev aldığını gördü. Seyrek, "Görmedim, vallahi görmedim" dedi.

PARK HALİNDEKİ ARAÇ ALEV ALDI

Sabaha karşı içmek için evinden çıkan ve ıssız bir yere aracını süren Suat Seyrek, daha önce yakılan ve kor haline gelen ateşi fark etmedi ve aracını ateşin üzerine park etti. Bir süre arabada alkol alan Seyrek, daha sonra bir şeyler almak için arabadan indi. Döndüğünde ise arabanın alev aldığını gördü. Seyrek, müdahalesi yetersiz kalınca itfaiyeye haber verdi. İhbarla bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu yangını söndürdü. Araç ise kullanılamaz hale geldi.


ARABASI YANINCA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yaşanan olay sonrası bölgeye gelen ekipler, çakırkeyif olan Seyrek’in eşini çağırdı. Olay yerine gelen kadın, yaşananları görünce sinir krizine girdi. Araçlarının yanışını gözyaşıyla izleyen kadın, fenalık geçirdi. Ağlayarak kendisine sinirlenen eşini sakinleştirmeye çalışan Suat Seyrek de "Görmedim, vallahi görmedim" şeklinde konuştu. 


OLAYLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKAM YOK

Sabah saatlerinde evinden içmek için çıkan ve ıssız bir yerde aracını ateşin üzerine park eden Seyrek, "Burada ateş yakmışlar, ateş kor halindeymiş. Söndürmeye çalıştım ama başaramadım, tutuştu. Orayı söndürdüm öyle oldu, burayı söndürdüm böyle oldu. Ben arabanın içindeydim görmedim. 'Duman geliyor; nereden geliyor, nereye gidiyor, ne oluyor?' dedim. Bir baktım, burada bir şey yakmışlar. Sabaha karşı geldim buraya. Uzaktan yakından olayla bir alakam yok. Eşim kızdı. Haklı olarak kızıyordu. Alev halinde değildi, alev halinde olsa ben görürdüm" şeklinde yaşananları anlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal