Alkollü Sürücü Uçurumdan Uçtu; Ölmediğime Pişmanım Dedi!

Aksaray'da alkollü halde araç kullanan sürücü, 15 metreden sulama kanalına düştü. Sürücü kazadan bir çizik bile almadan kurtuldu.

21.10.2021-09:36 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-10:33) Alkollü Sürücü Uçurumdan Uçtu; Ölmediğime Pişmanım Dedi!

Aksaray'da alkollü halde araba sürerken uçurumdan sulama kanalına düşen sürücü, aracından bir çizik bile almadan kurtuldu. Olay yerine gelen polis ekiplerine, “Kazada ölmediğime pişmanım” dedi. Kendi alkol testini kendi yapan alkollü sürücü 1.69 promil alkollü çıkınca şu açıklamaları yaptı; “Ben alkollüyüm o zaman”

Kaza Aksaray-Gülağaç bölgesinde Kireçlik yolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre,  Gülağaç ilçesi istikametinden Aksaray'a gelen Fatih B. (35) idaresindeki 68 ABY 747 plakalı Renault marka otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 15 metre yükseklikteki uçurumdan boş sulama kanalına uçtu. Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, diğer araç sürücüleri tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine kısa bir süre içinde ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

UÇURUMDAN UÇUYORUM, ÖLMÜYORUM, PİŞMANIM

Olay yerine kısa bir sürede gelen polis ekipleri kazayı yapan kişiyi yara almadan görünce şaşırdı. Alkol testi yapmak isteyen polislere zor anlar yaşatıp alkollü olmadığını belirten sürücü sözlerine şu sözlerle devam etti;  “Böyle bir şey yok. Ölmediğime pişmanım. Valla ölmediğime pişmanım. Ya şuradan uçuyorum ben ölmüyorum. Ben bunu anlamadım” dedi.

KENDİ ALKOL TESTİNİ KENDİ YAPTI

Polis ekiplerince sakinleştirilen ve alkol testi yapılmaya çalışan sürücü polislere zor anlar yaşattı. Kendi alkol testini kendi yapmak isteyen sürücünün isteğini geri çevirmeyen polis memurları alkol testi makinasını sürücüye verdi. Kendi kendine alkol testi yapmaya çalışan sürücü ile polis arasında şu konuşma geçti; “Kaç olursa ben alkollüyüm?” derken, polis memuru, “50'yi geçerse alkollüsün” dedi. Kendi elleriyle alkol metreye üfleyen sürücü daha sonra elinden alkol metreyi almak isteyen polis memuruna, “Bir dakika ben bakacağım” deyip vermedi. Polis memurlarıyla birlikte alkol metreye bakan sürücü, “1.69 oldu. Ben Alkollüyüm o zaman, ben alkollüyüm o zaman” dedi.

BEN TERBİYESİZ BİR ADAMIM ÖZÜR DİLERİM

Testin ardından kimlik ve ehliyet isteyen polis memurlarına, kimlik ve ehliyetini vermeyen sürücü polisleri yine zorladı. Küfür ederek eşinin gelmesini bekleyen sürücü konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Buraya benim karım gelmeden kimseye kimlik vermem. Benim karım gelecek, kocası öldü bilsin” dedi. Ardından karşısında kendisi için olay yerine gelen kadın sağlık çalışanını gören alkollü sürücü, “Kusura bakmayın, çok terbiyesizlik yapıyorum. Ben terbiyesiz bir adamım” diyerek özür diledi. 

EHLİYETİNE EL KONULDU

Sürücü yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere Aksaray Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Alkollü araç sürmekten, bin 228 lira para cezası alan sürücünün ehliyetine 2 yıl el konuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal