Ataşehir'de korku dolu anlar: Yakıt tankeri patladı, çok sayıda yaralı var

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde, bir yakıt tankerinde kaynak yapılırken patlama meydana geldi. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

04.03.2024-12:10 - (Son Güncelleme: 04.03.2024-12:31) Ataşehir'de korku dolu anlar: Yakıt tankeri patladı, çok sayıda yaralı var

Patlama sonrasında, güvenlik önlemleri alınarak bölgeye müdahale ekipleri sevk edildi. Olayın çevresinde bulunan vatandaşlar, olası bir tehlikeden kaçarken, patlamanın etkisiyle çevredeki binalarda da maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak ve soğutma çalışmalarına başlamak üzere olay yerine intikal etti. Sağlık ekipleri ise olası yaralılar için hazır bekletiliyor.

Valilikten açıklama geldi

Olayın detayları henüz netlik kazanmazken, yetkililer soruşturmanın başlatıldığını belirtiyor. Patlamanın nedeni ve olası etkileri ile ilgili gelişmeler bekleniyor.

 İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi, Samandıra Caddesi üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde bulunan akaryakıt tankerinde Yangın meydana gelmiştir. İlk bilgilere göre olayda 2'si ağır olmak üzere 4 kişi yaralanmıştır. Olay yerinde sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmaları devam etmektedir" ifadesine yer verildi.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal