Ataşehir'de Çökme Riski Bulunan Bina Mühürlendi

Ataşehir’de 4 daire ve 4 dükkanın yer aldığı riskli binada tahliye süreci başlatıldı. Binada bulunan dükkanlar Ataşehir Belediyesi ekipleri tarafından mühürlenirken, bina sakinlerinden bir bölümü de taşınmaya başladı.

03.09.2019-12:50 - (Son Güncelleme: 03.09.2019-12:46) Ataşehir'de Çökme Riski Bulunan Bina Mühürlendi

Ataşehir’de 4 daire ve 4 dükkanın bulunduğu riskli binada tahliye süreci başlatıldı. Binada yer alan iş yerleri Ataşehir Belediyesi ekipleri görevlilerince mühürlenirken, bina sakinlerinden bir bölümü de taşınmaya başladı. 

Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi 3001. Cadde üzerinde bulunan 3 katlı binada, riskli olduğu gerekçesiyle tahliye işlemleri başladı. 4 daire ve 4 dükkanın bulunduğu binadaki dükkanlar Ataşehir Belediyesi ekipleri tarafından mühürlendi.

Binada yaşayan vatandaşlardan bazıları, getirilen kamyona eşyalarını yükleyerek bir yandan da taşınma işlemlerine başladı. İşlemler sırasında Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve ilgili birimlerin yetkilileri de jatıldı.

Vatandaşların can güvenliği amacıyla Ataşehir'deki riskli yapıların tahliye ve yıkım işlemlerinin hızlı şekilde süreceği öğrenildi. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal