Atama ve görevden alma kararları sürüyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Resmi Gazete'de imzasıyla yayımlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na yapılan atama ve görevden almaların yer aldığı kararlar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

19.05.2024-09:46 - (Son Güncelleme: 19.05.2024-09:46) Atama ve görevden alma kararları sürüyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Resmi Gazete'de imzasıyla yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na yapılan atama ve görevden almaların yer aldığı kararlar yayımlandı.

Atama ve görevden alma kararları sürüyor

AA’da yer alan habere göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda önemli görev değişiklikleri gerçekleştirildi. Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Şükran Doğan görevden alınırken, yerine Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baş atandı.

Diğer önemli atamalar arasında, Uluslararası İşgücü Genel Müdürlüğü'ne Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcısı Ali Aybey, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü'ne Oğuz Tuncay, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı'na İş Başmüfettişi Bekir Aktürk, Strateji Geliştirme Başkanlığı'na İbrahim Esenkar getirildi.

Atama ve görevden alma kararları sürüyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlandı

Sosyal Güvenlik Kurumu'nda da değişiklikler yapıldı; Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü'ne Savaş Alıç, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı'na Ticaret Başmüfettişi Bülent Uğur Ecevit atandı. Ayrıca, Uluslararası İşgücü Genel Müdür Yardımcısı Metehan Özcan ve Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu üyesi Abdülkadir Bülent Aytaç görevden alındı.

Türkiye İş Kurumu'nda ise Genel Müdür Yardımcılıklarına Engin Akyol ve Mustafa Işık, Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu üyeliğine Murat Doğanay, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Necmettin Öz ve Sigorta Primleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Mürsel Baki atandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal