ATA AÖF vize sınavları ne zaman yapılacak? 2022 ATA AÖF vize sınavı tarihleri

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (ATA-AÖF) öğrencileri bahar dönemi sınav sonuçlarını öğrendikten sonra vize sınavlarının tarihini beklemeye başladılar. Üç oturum olarak yapılacak olan ATA AÖF vize sınavlarının merakla beklenilen tarihi ise belli oldu. İşte, 2022 ATA AÖF vize sınavı tarihleri

24.03.2022-13:33 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-13:33) ATA AÖF vize sınavları ne zaman yapılacak? 2022 ATA AÖF vize sınavı tarihleri

Bahar dönemi sınavını tamamlayan Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (ATA-AÖF) öğrencilerinin gözleri, vize sınavlarının yapılacağı tarihe çevrilmişti. ATA-AÖF bahar yarıyıl ara sınav tarihlerinin ne zaman belli olacağı yönünde sorulan sorulara karşılık olarak ise beklenen açıklama yapıldı. Açıklamada vize sınavının ne zaman ve ne şekilde yapılacağının ayrıntılarına da yer verildi.

ATA-AÖF akademik takviminde vize sınavlarının ne zaman yapılacağı bilgisi yer aldı. Yüz yüze veya online olarak yapılacağı henüz bir netlik kazanmayan ATA AÖF vize sınavlarının Nisan ayı içinde yapılacağı bildirilirken 3 oturumda gerçekleştirilecek olan sınav sonuçlarına göre dönem sonu not ortalamalarının belirleneceği duyuruldu.

ATA AÖF vize sınavları ne zaman yapılacak?

ATA AÖF vize sınavları ne zaman yapılacak? 

ATA AÖF sınavı öncesinde öğrencilerin  bahar dönemi sınav sonuçları açıklandı ve ardındaki kayıt yenileme işlemleri de tamamlandı. Daha sonra hazırlanan sınav tarihleri ile ilgili çalışma Atatürk Üniversitesi akademik takvimine işlendi. Takvimde yer alan bilgilere göre öğrenciler vize sınavlarına 9-10 Nisan 2022 tarihlerinde girecekler. 

3 oturum şeklinde yapılacak olan sınavların oturum bilgileri ise şöyle açıklandı:

Ara (Vize) Sınavı

1. Oturum: 09 Nisan 2022 Saat:09:30

2. Oturum: 09 Nisan 2022 Saat:14:00

3. Oturum: 10 Nisan 2022 Saat:15:00

Vize sınavı tamamlandıktan sonra hem sınav sorularını hem de sorulara verilen doğru-yanlış cevapları görmek için öğrenciler ders içinde 'Deneme Sınavı' bağlantısına giriş yaparak "Rapora Git" butonundan ulaşabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal