07.07.2022-09:55 (Son Güncelleme:31.05.2023-15:39)


1

Arada küsüp barışan çift yine bir açılışta kamera karşısına el ele çıkıyordu. Küse barışa 1 yıl boyunca beraber olan çift kesin bir şekilde ayrılmıştı.



2

Ama her şey o ayrılıktan sonra oldu. Bu ilişki bittikten yıllar sonra mankenlik ajansı sahibi Atilla Kalpakarslan, Emrah ve Asuman ilişkisinin 50 bin dolarlık gizli bir kontratla gerçekleştiğini ve ilişkinin reklam olduğunu açıkladı. Ancak bu reklam ilişkisinin aşka dönüştüğünü ekleyerek çiftin birbirine aşık olduğunu aktarmıştı.



3

Bunlar yaşanırken Emrah'ın yeğeni olarak adını duyduğumuz Yaşar İpek camiada konuşulmaya başlandı. Kendisi de Emrah gibi arabesk şarkılar söyleyen biriydi.



4

Şimdilerde herkes onu Seren Serengil ile yaşadığı toksit ilişkisiyle biliyor. Ama biz 2002'ye geri dönelim. Asuman Krause Emrah'la süren 1 yıllık ilişkisini noktalayıp yeni bir aşka yelken açtı. Hem de Emrah'ın yeğeni ile...



5

Emrah ile ayrıldıktan sonra Yaşar İpek'le birlikte olan Asuman Krause kameralardan saklanmıyordu. Bu sefer ilişki sakin değildi. İşler yolunda gitmiyordu. Asuman Krause yol ortasında Yaşar İpek tarafından tokatlandığını dille getiriyordu. Bu şiddet içeren ilişki bitmişti.



6

İlişki bittikten sonra ilişki bittikten sonra tıpkı Emrah gibi kendisinin de Asuman Krause ile 50 bin dolar karşılığında reklam ilişkisi yaşadığını şu sözlerle itiraf etti.



7

“O zamanlar 23 yaşındaydım. Şu anda olsa asla yapmam. O zaman kimse beni tanımıyordu. Bir albüm yapılmıştı ve beni yöneten insanlara uymak zorundaydım. Asuman’ı arkadaş olarak tanıdığım için çok mutlu oldum. Ama yazılan çizilenlerden dolayı çok utandım. Asuman o günlerde günde üç tane işe gidiyordu. Sonra beş tane işe gitti." Aradan zaman geçtikten sonra Emrah'la kan bağı olmadığını söyleyen Yaşar İpek Emrah'a zarar vermek istediği için bunları yaptığını itiraf etti.



8

Çok zaman sonra Emrah'la kan bağı olmadığını, askerden döndükten sonra Emrah'a zarar vermek istediğini ama yapmadığını söyledi Yaşar İpek. Belki de Asuman Krause ile bu yüzden birlikte olan Yaşar İpek'in laflarından sonra Asuman Krause şu açıklamalarda bulundu.



9

"Bazıları sonradan görmedir. Armani giyer; Cartier saat takar, çok da yakışıklıdır ama bazı şeyleri sonradan yaşadığı için cahil kalmıştır. Bunlar problem çıkarıyor. Sevince katlanıyorsun ama bir yere kadar." Tehdit, küfürlü mesaj ve benzer sebeplerden dolayı mahkemeye taşınan bu ilişki, magazin tarihimizde iyi bir iz bırakmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR