27.08.2021-16:47 (Son Güncelleme:17.09.2021-16:35)


1

Adam bir gün eve geldiğinde Amy masada bir şeyler yazıyordu. Adam hemen uyunmaya gitti ama gece kalktığında Amy’nin hala bir şeyler yazdığını fark etti. Adam umursamadı ve uyumaya devam etti. Amy ise sabah yazdığı kağıdı adamın önüne koydu. Kağıtta boşanma şartları yazıyordu.



2

Boşanma şartı olarak ise maddi olarak hiçbir şey yazmamış yalnızca adama 1 ay vermişti. Amy, oğlunun bir ay sonra sınavları olduğunu ve onun kötü hissetmemesini istediğini belirtmişti. Kadının bir başka isteği de 1 ay boyunca her gün onu yatağına taşımasıydı. Bu isteği adamı şaşırttı. Adam, eşinin delirdiğini düşündü ve isteğini kabul etti.



3

Adam yasak aşkı Jane’e durumu anlattığında ise Jane bu durumu kahkahalar ile karşıladı. Adam Amy’i ilk gün kucağında taşıdığında ise oğullarının bu sahneden ötürü çok mutlu olduğu belli oluyordu. Çocuk; ‘Babam annemi kucağında taşıyor’ diye seviniyordu. Amy eşine, ‘Boşanmamızdan bahsetme’ dediği için çocuklarına bir şey söylemediler.



4

Adam, eşini taşırken ise güven duygusuyla dolmaya başladı. Her gün bu duygu daha da arttı ve giderek bu durumdan keyif almaya başladı. Amy’i taşırken adamın fark ettiği ise eşinin her gün biraz daha zayıflıyor olmasıydı. Günler böyle geçerken adam artık Amy’e daha yakın hissetmeye başladı ve boşanmaktan vazgeçti. Vazgeçtiği gün hemen ofisine koştu ve yasak aşı Jane’e vazgeçtiğini söyledi. Jane ise bu durumu sinirle karşıladı ve adama tokat attı. Ama adam yine de Amy ile birlikte kalacağı için mutluydu.



5

Çok mutlu olan adam hemen ofisten çıktı ve çiçekçiden bir çiçek aldı. Çiçekler ile birlikte yatak odasına girdi. Odaya girdiğinde ise o manzarayla karşılaştı. Amy yatağın üzerinde ölü bir şekilde yatıyordu.



6

Daha sonra adam eşinin uzun süredir kanser ile mücadele ettiğini öğrendi. Ondan boşanmaya karar verdiği için ise adam bu durumu fark etmemişti. Amy, kısa bir ömrü kaldığı için oğullarına, adamı iyi bir baba ve eş olarak göstermek istemişti.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR