Aston Villa, Steven Nzonzi'yi Transfer Etmek İstiyor

Aston Villa, Galatasaray'dan gitmesi gündemde olan başarılı oyuncu Steven Nzonzi için İtalya ekibi Roma ile görüşme gerçekleştirdi.

14.01.2020-17:27 - (Son Güncelleme: 14.01.2020-17:12) Aston Villa, Steven Nzonzi'yi Transfer Etmek İstiyor

İngiltere Premier Lig'de küme düşme bölgesinde yer alan ve kadrosuna tecrübeli futbolcular transfer etmek isteyen Aston Villa, Galatasaray'dan gitmesi gündemde olan başarılı oyuncu Steven Nzonzi için İtalya ekibi Roma ile görüşme gerçekleştirdi.

The Mirror'da paylaşılan habere göre; disiplinsiz hareketleri sebebiyle teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda kadro dışı kalan 31 yaşındaki Fransız orta saha futbolcusu için Aston Villa devreye girdi. Son olarak 6-1'lik Manchester City yenilgisi ile takımın kötü görüntüler vermesi sebebiyle Aston Villa Menajeri Dean Smith, özellikle orta saha bölgesine tecrübeli futbolcuların takviyesini talep etti.

Transferde hareket alanı kısıtlı olan Aston Villa, 37 yaşındaki kaleci Pepe Reina'nın kiralık olarak kadroya katılmasının ardından şimdi de Steven Nzonzi'yi kiralamak için Roma ile görüşmelere başladı. Nzonzi için Galatasaray ile Roma'nın ayrılık açısından anlaşması halinde Aston Villa, İtalyan ekibine resmi teklifini de yapacak.

Futbol Kariyerinde 195 Premier Lig karşılaşması olan Steven Nzonzi, bu sezon Galatasaray'da 15 resmi mücadeleye çıktı.

 

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal