09.11.2021-11:03 (Son Güncelleme:09.11.2021-11:27)


1

İngiliz ekibi Aston Villa'nın, Galatasaray'ın stoperi Christian Luyindama ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı kırmızılılarda takıma transfer edilecek futbolcuların yanı sıra takımdan gönderilecek futbolcular çok konuşuluyor. Galatasaray'da takımdan gönderilmesi planlanan isimlerden birisinin de Christian Luyindama olduğu biliniyordu.



3

İngiltere Premier Lig ekiplerinden 16. sırada bulunan ve ligin en çok gol yiyen üçüncü takımı olan Aston Villa'nın Christian Luyindama için harekete geçtiği öğrenildi.



4

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fatih Terim'in gözünden düşen ve yedek kulübesine çekilen Kongolu savunmacının top oynayabileceği bir takıma gitmek istediği belirtiliyor.



5

Kongolu stoper 26 Eylül'de Nef Stadı'nda Göztepe ile oynanan ve Galatasaray'ın 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada yaptığı hatayla takımını 1-0 geriye düşüren Christian Luyindama o zamanda beri ligde forma terletemiyor.



6

Daha önce de Christian Luyindama için nabız yoklayan Aston Villa'nın, Luyindama'yı devre arasında kadrosuna katmak için kolları sıvadığı aktarıldı. İngiliz ekibinin stopere mutlaka takviye yapmak istediği ve bu anlamda Kongolu futbolcuyu gözüne kestirdiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR