Aspirin Çamaşırlar Üzerindeki Mucize Etkisi

Hepimiz çamaşırlarımız bembeyaz olsun isteriz. Ancak bu durum istediğimiz gibi olmaz. Çamaşırlarınız zamanlar sararmaya başlar. Sonunda sararan çamaşırı beyazlatmak neredeyse imkânsızdır. İşte bu soruna dair harika bir çözüm ile geldik. Detaylar haberimizde…

23.06.2020-12:52 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-12:22) Aspirin Çamaşırlar Üzerindeki Mucize Etkisi

Beyaz çamaşırlarınızın sararmaması için aspirin kullanmaya ne dersiniz. Bu biraz farklı bir tercih olacaktır. Fakat bu yöntemle çamaşırlarınız ilk aldığınız andaki gibi bembeyaz olacaktır.

BEYAZ ÇAMAŞIRLAR İÇİN ASPİRİNİ KULLANIN

Aspirin içerisinde bulundurduğu maddeler sayesinde çamaşırlarınızın eski beyazlığına dönmesine yardımcı olacaktır. Aspirin in içeriğinde salisilik asit vardır. Bu asit beyaz çamaşırlarda oluşan sarı lekeleri tamamen ortadan kaldırır.

Daha önce pek çok alternatif denemiş olabilirsiniz. Ama hiçbir yöntem aspirin kadar etkili olmayacağından eminiz. Hem ürünlerinize zarar vermeyecek hem de sizi yormadan yapacağınız bu formül çamaşırlarınızı beyaz haline getirecektir.

ASPİRİN ÇAMAŞIRLADA NASIL UYGULANMALIDIR?

Aspirini çamaşırlarınızda kullanırken birkaç hususa dikkat etmeniz gerekir. Bu hususlar sayesinde çamaşırlarınızı yıkarken herhangi bir problemle karşılaşmamış olursunuz. 4-5 aspirini 1,5-2 litre sıcak su içerisinde eritin. Burada önemli olan suyun sıcak olmasıdır. Beyaz kıyafetlerinizi bu suyun içerisinde 10 saat bekletin. Ardından çamaşırlarınızı makinede yıkayın.

Tabi bu yöntem size uzun geliyorsa bunu çamaşır makinenizin içinde de yapabilirsiniz. Deterjanı koyduğunuz yere deterjanı koyduktan sonra aspirin koyun. Ardından ön yıkama yapmadan çamaşırlarınızı yıkayın. 1 kiloluk çamaşır için 1 aspirin kullanmanız yeterli olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal