Aslı Enver’in yeni partneri belli oldu! Arayış dizisinin erkek başrolü Mehmet Günsür oldu

En son Babil dizisi ile ekrana gelen Aslı Enver, Disney Plus’da yer alan arayış dizisinde başrol oyuncusu oldu. Güzel oyuncunun partnerinin kim olacağı merak edilirken Aslı Enver'in dizideki partnerinin Mehmet Günsür olduğu açıklandı.

15.07.2022-14:39 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-14:39) Aslı Enver’in yeni partneri belli oldu! Arayış dizisinin erkek başrolü Mehmet Günsür oldu

İstanbullu Gelin dizisinde başrol oyuncusu olarak ekrana gelen Aslı Enver,  daha sonra Babil dizisinde rol aldı. Aslı Enver Disney Plus’da yayınlanacak olan arayış dizisinde başrol oyuncusu oldu. Güzel oyuncunun partneri kim olduğu merak edilirken  bir açıklama yapıldı. Aslı Enver'in dizideki partneri Mehmet Günsür oldu. 

Aslı Enver'in partneri belli oldu 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiye göre Arayış dizisinde başrol oyuncusu olan Aslı Enver'in tarikat elinde yer alan bir kadının hayat mücadelesini  anlatacağı söylendi. Ay Yapım imzalı arayış dizisinde Aslı Enver'in partileri ise Mehmet Günsür olacak. Mehmet Günsur Netflix'te yer alan kül filminde de de başrol oyuncusu olarak ekrana gelecek. 

Mehmet Günsür Arayış Dizisinde Rol Alacak

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal