Aslan Burcu Cinsellikle Nasıl?

Aslan burcu ve cinsellik sözcükleri yan yana geldiğinde, hemen kaynaşabilir. Çünkü, Aslan burcu cinselliğe en düşkün burçlardan biridir. Peki, Aslan burcu cinsellikle nasıldır?

18.07.2020-16:05 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-16:04) Aslan Burcu Cinsellikle Nasıl?

Onun için adeta bir ihtiyaç olan seks, bütün içgüdüsel şehvetini, enerjisini ortaya koyduğu bir birliktelik meydanıdır. Gücünü göstermeyi çok sever.

Aslan burcu cinsellikle nasıl bir ilişki içindedir diye sorulduğunda, yeme-içme gibi ona ihtiyaç duyduğu söylenebilir. Keza, adrenalini hayli yüksek olan bu burç, cinselliği yaşamaksızın hayatın tadını çıkaramaz. Seks, tatil yapmak, mükellef sofralar, yeni insanlar, eğlence ortamları onun için vazgeçilmez unsurlardır. Hayatı kılcallarına değin keşfetmek ister.

Aslan Burcu Ve Cinsellik İlişkisi Nasıldır?

Aslan burcunun gücünü göstereceği alanların başında cinsellik gelir. Övülmeye karşı zaafı olan bu insanı, sevişirken de göklere çıkarmanız gereklidir. Coşkulu deneyimler yaşar. Onu bir kere uyardığınızda, bir daha durdurmanız zordur. Fitili ateşlenmiş bir kandil gibi parlar, bir uzay aracı gibi göğe yükselir, ormanları kükretir. Çünkü, dominant bir kişiliği vardır. Reddedilmekten, oyalanmaktan hiç hazzetmez; daima sonuç odaklıdır.

Aslan Burcu Cinsellikte Ne Arar?

Aslan burcu cinsellikte övgü arar. Sevişme esnasında sürekli onun biricik olduğunu, onunla birlikteliğin muhteşem hissettirdiğini kendisine belirtmelisiniz. O, cinsellikte heyecanı yükselten cümlelere ve vazgeçilmez görüldüğünü hissetmeye arzu duyar. Ayrıca, kendisi gibi ateşli insanlara eğilimi bulunur. Konuşkan, çekici, onunla kapışmaya hazır, güçlü ve belli bir karizmaya sahip insanlara karşı ilgisi yoğundur. Onun boyunduruğu altına gireceklere de asla hayır diyemez; çünkü, yönetmeyi çok sever. Cinsellikte de yönlendirmeler yapar.

Aslan burcu cinsellikle nasıl vakit geçirir denilirse, gün içinde birkaç kez seks yapabildiği gibi, haftanın hemen hemen her günü ya da iki günde bir seks performansı da sergilemeye hazır şekilde beklemektedir. Burçlar aleminin en sevişken insanları buradan çıkabilir. Aslan burcu, cinsellikte vahşidir. Sert hareketler yaptığı gibi, ona da sert davranılması da hoşuna gidecektir. Fakat, kimse onu, istediğinden fazla kontrol etmeye çalışmamalıdır. Tartışma çıkması an meselesi olabilir.

Aslan Burcu İçin Cinsellik Nasıl Yaşanmalıdır?

Aslan burcu cinsellikle nasıl bağ kurar dersek, sürekli deneyimlere açık olduğunun altını çizebiliriz. Ateş grubu mensubu bu insanlar, her yerde alev alabilirler. Tutkulu, istekli, hareketli yapıları onları hemen belli eder. Kendilerini seksüel anlamda da çok överler. Kimi zaman aşkla karışık seks yaptıkları da görülür. Çünkü, sekste iyi olduğunu düşündükleri kadına yahut adama çabucak bağlanabilme özellikleri de vardır.

Aslan burcu cinsellikle nasıl doyumsuz bir ilişki içindeyse, partnerinin de kesintisiz bir enerjiye ve baştan çıkarma gücüne sahip olmasını ister. Zodyak aleminin en iyi sevişen burçlarının başında geldiği, cinsel çekim gücünün hayli yüksek olduğu belirtilir. Türlü fantezi denenmek için onu beklemektedir. Yeni pozisyonlara, yeni ortamlara, yeni seks kıyafetlerine hayır diyemez. Cinsellikte ona göre her şey mübahtır. Aslan’ın cazibesini yüceltir, kendisini göklere yükseltirseniz, sizin için yapmayacağı şey yoktur. Dünyayı ayaklarınızın altına serer. Sizi kraliçe ya da kral ilan eder. Ama, yine de ortamın en iyisi olarak hep o görülmek ister. Ondan sonra siz gelirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal