Akrep Burcunun Zıt Burcu

Akrep burcu 24 Ekim ve 22 Kasım arasında kalan tarihleri kapsayan burçtur. Akrep burcu su grubundandır. Dişil bir burç olan akrep burcu genellikle negatif bir karaktere sahiptir ve daha çok sabit bir karakterdir. Peki, Akrep burcunun zıt burcu nedir?

18.07.2020-16:03 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-16:01) Akrep Burcunun Zıt Burcu

Akrep burcunun yönetici gezegeni Mars ve Plutondur. Akrep burcunun en sevdiği renkler canlı kırmızı ve siyah renkler, uğurlu taşı ise opal ve lal taşlarıdır. Akrep burcunun şanslı sayısı 9, şanslı olduğu gün ise Salı günleridir. Akrep burcunun zıt burcu boğa burcudur. Boğa burçları ile akrep burçlarının çok da iyi anlaştığı söylenemez. Boğa burcunun karakterini yansıtan ve çok sevebileceği şehirler ise Washington, New Orleans ve Liverpool olarak söylenebilir.

Akrep burcunun metali ise çelik ve demirdir. Akrep burcunun en çok sevdiği çiçekler arasında kırmızı karanfil, kırmızı gül ve ateş çiçeği örnek gösterilebilir. Akrep burcunun en sevdiği ağaçlar ise ardıç, karaçam ve Selvi ağaçlarıdır.

Akrep burcunun zıt burcu ile ilgili bilgilere geçmeden önce akrep burcu ile ilgili karakter özellikleri incelenmelidir. Akrepler hayatları boyunca her şeyi tutku ile yaşamaktadırlar. Diğer burçlarda olamayacak kadar tutkulu yaşarlar. Bu yüzden akrep burcunu anlatan tek kelime “arzuluyorum”dur.

Her şeyi tam olarak yaşarlar asla hiçbir şeyi yarım olarak bırakmazlar. Bir akrep burcunun gözlerine bakıldığında ne kadar güçlü olduğu net bir şekilde görülebilir. Bir bakışı ile ne kadar sevdiğini ya da ne kadar nefret ettiği rahatlıkla anlaşılabilir fakat gerektiğinde duygularını saklamasını da iyi bilirler. Eğer duygularına kapılırsa tehlikeli olabilecek kadar tutkuludurlar.

Akrep burçları kendini beğenmiş insanlardan nefret ederler. Böyle bir durum hissederlerse hemen uzaklaştırabilirler. Biraz fazla inat tavırları vardır ve kendi istediği şeyler olmadan vazgeçmezler. Her şeyden çok fazla kuşku duymaktadırlar bu yüzden kolay güvenmezler. Fakat güvenip inandıktan sonra inandığı şeyden asla vazgeçmeyip sonuna kadar fikrini savunacaktır.

Çalışmalarında başarılıdırlar ve sakin, sessiz bir şekilde çalışırlar. Çalışmalarında oldukça özenli ve titizdirler ve asla gösteriş yapmazlar. Akrep burçlarına göre cinsellik tamamen ön plandadır. Ölüm ile ilgili olarak da ölümü yeni bir hayatın başlangıcı olarak düşünürler ve ölümden korkmazlar.

Akrep burçlarının oldukça etkileyici gözleri vardır. Kıvırcığa yakın dalgalı saçları vardır ve uzun boyludurlar.

Akrep burcu oldukça gizemli bir burçtur. Aynı zamanda çok duygusaldırlar ve sevdikleri için fedakârlıklar yaparlar. Sabit yapıları sebebi ile duygularını içine atarak yaşarlar. Çok zor sinirlenirler. Akrep burçları ince düşünceli oldukları için karşısındakinin de öyle olmasını beklerler.

Bu sebeple akrep burcunun zıt burcu olarak hava grubunun burçları örnek gösterilebilir. Özellikle ikizler burcunun değişken ruh hali akrep burcunu çıldırtabilir. Akrep burcunun zıt burcu olarak kova, terazi ve ikizler burçları örnek gösterilebilir. Bu burçlarla uyum sağlayamayacaklardır. Akrep burçları kıskanç ve kin tutan burçlar olduğu için de bu burçlarla anlaşamayacaklardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal