Aşkları ile herkesi kendilerine hayran bırakan Kadir İnanır ve Türkan Şoray çifti yıllar sonra bir araya geliyor

Yeşilçam’ın en gözde isimlerinden olan Türkan Şoray ve Kadir İnanır çifti, yıllar sonra beraber kamera karşısına geçiyor. İşte detaylar…

25.05.2022-11:27 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-11:33)

Yeşilçam filmi denilince akla gelen isimlerin başında yer alan Kadir İnanır ve Türkan Şoray çifti, yıllar sonra tekrardan kamera karşısına geçiyor. Birbirlerine çok yakıştırılan ve 11 filmde başrolü paylaşan usta oyuncular, yıllar sonra tekrar kamera karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Türkan Şoray ve Kadir İnanır yeniden bir arada

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre Yeşilçam’ın usta isimleri Eskişehir’de bulunan Yazma Müzesi için tekrar bir araya gelecek. Birbirine çok yakıştırılan çiftin balmumu heykelleri de yapılacak. Ölçüleri alınan ikilinin heykelleri ise Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'nde sergilenecek.

Beraber 11 filmde yer aldılar 

Yeşilçam’ın parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan ve uyumları ile izleyiciyi büyüleyen Türkan Şoray ve Kadir İnanır çifti, 11 filmde rol aldı. İlk olarak 1971 yılında yayınlanan ‘Kara Gözlüm’ filmi ile kamera karşısına geçen usta isimler sonrasında, Al Yazmalım, Devlerin Aşkı, Dila Hanım, Gönderilmiş Mektuplar vb. birçok filmde beraber kamera karşısına geçti. 

Türkan Şoray ve Kadir İnanır yeni bir proje için kamera karşısına geçiyor

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal