Aşkın Kıyameti film konusu ve oyuncuları

Yayınlanmasına kısa bir süre kalan Aşkın Kıyameti filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Çekimleri biten Aşkın Kıyameti filmi fragmanları ile dikkatleri üzerine çekerken filmin konusu araştırılmaya başlandı. Peki Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir? Aşkın Kıyameti filminin oyuncu kadrosunda kimler var? detaylar haberimizde yer almaktadır.

10.06.2022-23:24 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-23:24) Aşkın Kıyameti film konusu ve oyuncuları

Vizyona girmesine kısa bir süre kalan Aşkın Kıyameti filminin oyuncu kadrosu ve konusu merak edildi. Yayınlanan fragmanları ile dikkatleri üzerine çekmeye başlayan Aşkın Kıyameti filminin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Netflix platformunda yayınlanacak olan Aşkın Kıyameti filminin senaryosunu Yılmaz Erdoğan yazmıştır. BKM Filmin yapımcılığını üstlendiği Aşkın Kıyameti dizisinin yönetmeni ise Hilal Saral’dır.

Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir?

Aşkın Kıyameti filmi 'Bu acıklı bir şarkı ama çok neşeli bir ritmi var’ sloganı ile yayınlanmaktadır. Tutkulu bir aşk hikayesinin anlatılacağı Aşkın Kıyameti filminde Pınar Deniz’in canlandırdığı Lidya karakteri ile Boran Kuzum’un canlandırdığı Fırat karakteri arasından geçen tutkulu aşk anlatılmaktadır. Fırat bir reklam şirketinin sahibidir ama borç içinde kalan şirket batar. Daha sonra bir arkadaşının zorlamasıyla yoga kampına giden Fırat burada Lidya’yı görerek aşık olur. Lidya’ya aşık olan Fırat’ın tüm hayatı değişirken Lidya ile Fırat arasında fırtınalı bir aşk başlar. Gerçek kimliklerini bulacakları bir aşka kapılarını açan ikil, kendilerini bilinmezliklerle dolu bir hayatın içinde bulur.

Aşkın Kıyamet filminin konusu ve oyuncuları

Aşkın Kıyameti filminin oyuncu kadrosu

-Pınar Deniz

-Boran Kuzum

-Yiğit Kirazcı

-Gülhan Altındaşar

-Zeynep Tokuş

-Musa Uzunlar

-Seda Türkmen

Aşkın Kıyameti filmi ne zaman yayınlanacak?

Antalya Olimpos’ta çekilen Aşkın Kıyameti filmi 20 Haziran Pazartesi günü Netflix’te yayınlanacak.

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal