Aşk Yakar yeni bölüm neden yok, 31. bölüm neden yayınlanmadı? Kanal 7 4 Mart 2022 yayın akışı

Sevilen Hint dizisi Aşk Yakar’ın Kanal 7 4 Mart 2022 yayın akışında yer almaması dizi severlerin gündemine girdi. Peki Aşk Yakar yeni bölüm neden yok, 31. bölüm neden yayınlanmadı? Soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

04.03.2022-18:02 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-18:03) Aşk Yakar yeni bölüm neden yok, 31. bölüm neden yayınlanmadı? Kanal 7 4 Mart 2022 yayın akışı

Yayınladığı Hint dizileriyle reyting listelerine damgasını vuran Kanal 7’nin sevilen Hint dizilerinden birisi olan Aşk Yakar yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. 30 bölümü geride kalan dizinin yeni bölümünde neler olacağı dizi severlerin gündemini meşgul ederken Aşk Yakar dizisinin Kanal 7’nin 4 Mart 2022 Cuma gününün yayın akışında görülmemesi izleyenlerce şaşkınlıkla karşılandı. Aşk Yakar’ın yeni bölümünün neden olmadığı öğrenmek isteyen kişiler araştırmalarına arama motorları üzerinden devam ediyor.

Aşk Yakar 31. Bölümde Neler Olacak?

Kanta Mehek ile birlikte Shaurya’nın evine giderek evlilikleri konusunda herhangi bir engelin kalmadığını söyler. Evden ayrılan ikilinin önüne bir müddet sonra maskeli bir kaç adam çıkar ve bu adamlar Kanta’yı kaçırır. Herkes endişe için Kanta’yı aramaya devam ederken Kanta beklenmedik bir şekilde ortaya çıkar ve kendisini kaçıran kişinin Shaurya olduğu iddia ederek onu parmaklıklar arkasına attırır. Bu durumdan şüphelene Mehek ise gizlice Kanta’yı takip eder ve birisiyle konustuğunu görünce şüpheleri daha da artar. Mehek, Shaurya’yı hapse attırma planını Kanta’nın yaptığını öğrenir.

Aşk Yakar d

Aşk Yakar Yeni Bölüm Neden Yok?

Kanal 7’nin sevilen dizisi Aşk Yakar’ın yeni bölümünün neden bugün yayınlanmadığı gizemini korusa da yeni bölümün yayınlanacağı tarih belli oldu. Dizinin 31. bölümü 7 Mart 2022 Pazartesi günü saat 23.50’de Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Dizinin 31. bölüm fragmanını izlemek isteyen Kanal 7’nin Youtube kanalına giriş yapabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal