15.06.2021-16:28 (Son Güncelleme:22.01.2022-17:59)


1

JENNİFER LAWRENCE

JENNİFER LAWRENCE

‘Açlık Oyunları’ (Hunger Games) filminin yıldız oyuncusu, Jennifer Lawrence parası çok dikkatli harcıyor. Jennifer Lawrence, hala Wolkswagen Eos kullanıyor, mağazalardaki indirim dönemlerini takip ediyor ve hatta indirim kuponları kullanıyor. Aktris, memleketi Jennifer Louisville’de yer alan bir çocuk hastanesine de yardımda bulunuyor. Jennifer Lawrence, iki milyon dolar harcayarak, kendi adını taşıyan bir kardiyoloji ünitesi kurdu. Kardiyoloji ünitesinin ismi ise Jennifer Lawrence Vakfı Kardiyoloji Yoğun Bakım Ünitesi.



2

KEANU REEVES

KEANU REEVES

Keanu Reeves, çok fazla eşyası yok, hatta sık sık toplu taşıma araçlarıyla seyahat ediyor. Aktör, Keanu Reeves The Matrix filminden aldığı paranın yüzde 90'ını sahne arkası film personeline dağıtmış. Aynı zamanda Reeves, 12 dublörünün her birine motosiklet hediye etmişti.



3

SARAH JESSİCA PARKER

SARAH JESSİCA PARKER

Aktris Sarah Jessica Parker parasını çok dikkatli harcıyor. Aynı zamanda çocuklarına da bunu öğretmeye çalışıyor. Sarah Jessica Parker giysilerini kendi dikiyor, yalnızca ayakkabı satın alıyor. Sarah Jessica Parker Sex and the City dizisinde oynadığı karakterden dolayı dizi sayesinde sahip olduğu bütün ayakkabılarını bir açık artırmada satmıştı. Parker, sattığı ayakkabılardan elde ettiği tüm parayı bir müzik ve sanat okuluna bağışlamıştı.



4

VİNCENT KARTHEİSER

VİNCENT KARTHEİSER

Bir araba satıl almak istemeyen ‘Mad Men’ dizisinin yıldızı Vincent Kartheiser genellikle toplu taşıma araçlarını kullanıyor. Aynı zamanda çok mütevazı bir evde yaşıyor. Lüksten epey rahatsız olmaya başlayan Vincent Kartheiser ne var ne yok her şeyini dağıtmış.



5

CHRİSTİAN BALE

CHRİSTİAN BALE

Christian Bale, şöhret olduktan sonra ailesiyle birlikte aynı evde yaşamaya devam etti. Christian Bale, "Zenginlik bana bir şey ifade etmiyor. Bir soyguncu evime girdiğinde ağlamaya başlar" diyor.



6

LEONARDO DİCAPRİO

LEONARDO DİCAPRİO

Oldukça zengin olan Leonardo DiCaprio, hala normal bir araba kullanıyor. Leonardo DiCaprio aynı zamanda özel uçakla değil şirketlerin ekonomi sınıfında uçmayı tercih ediyor.



7

JENNİFER GARNER

JENNİFER GARNER

Hollywood yıldızı olan Jennifer Garner hayatını bir ev hanımı gibi sürdürüyor. Jennifer Garner, evinin yakınındaki semt pazarına gidiyor.



8

KEİRA KNİGHTLEY

KEİRA KNİGHTLEY

Aktris Keira Knightley aylık olarak kendine limitin dışına çıkmamak için bir şey satıl almadan önce çok düşünüyor



9

RUSSELL CROWE

RUSSELL CROWE

Oscarlı Russell Crowe çok lüks bir hayat sürdürmek yerine Avustralya'ya taşınmayı, bir çiftlik ve eski bir jeep satın almayı tercih etti.



10

HAYDEN CHRİSTENSEN

HAYDEN CHRİSTENSEN

Hayden Christensen bir çiftliğe taşınmaya karar verdi; hatta bir traktör alıp toprağı sürdü. Hayden doğaya çok önem veriyor. O kadar ki, çiftliği güneş enerjisiyle çalışıyor.



11

REESE WİTHERPOON

REESE WİTHERPOON

Düzenli birikim yapan Aktris Reese Witherspoon parayı çok dikkatli harcıyor.



12

JESSİCA ALBA

JESSİCA ALBA

Jessica Alba, çevre dostu bebek bezi şirketi The Honest Company’nin kurucusu. Jessica Alba, büyük kızının eski kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine bağışladı.



13

QUENTİN TARANTİNO

QUENTİN TARANTİNO

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino’nun en büyük hobisi film toplamak. Arabalarla falan hiç alakası olmayan Quentin Tarantino’nun basit bir araba kullanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr