Asgari ücret açıklandı mı, asgari ücret ne kadar oldu? Başkan Erdoğan, asgari ücret maaşlarına yapılan zammı açıkladı!

Enflasyon etkisini azaltmak için alınan kararla, asgari ücrete zam yapılması netleşmişti. Peki asgari ücret ne kadar oldu? İşte Başkan Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması...

01.07.2022-16:20 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-17:58) Asgari ücret açıklandı mı, asgari ücret ne kadar oldu? Başkan Erdoğan, asgari ücret maaşlarına yapılan zammı açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO'daki toplantıya gitmeden konuşmuş, NATO Zirvesi'nden döndüğünde asgari ücretin artacağını açıklamıştı. Sendikalardan alınan teklifler değerlendirildi ve asgari ücret kamuoyunu bugün toplandı. İçinde muhalefetten de insanların olduğu komisyon kararını verdi. Peki asgari ücret ne kadar oldu? İşte detaylar... 

2022 Haziran asgari ücret ne kadar oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO'daki toplantıya gitmeden duyurmuştu. NATO Zirvesi'nden döndüğünde asgari ücretin artacağını açıklamıştı. Enflasyon etkisini azaltmak için alınan kararla asgari ücrete zam kararı alınmıştı. Başkan Erdoğan, asgari ücret maaşlarına yapılan zammı açıkladı. Bugün duyurulan habere göre asgari ücret net 5.500 TL olurken brüt 6.471TL oldu.

2022 Haziran asgari ücret ne kadar oldu

Komisyon kararını verdi

Sendikalardan alınan teklifler değerlendirildi ve asgari ücret kamuoyunu bugün toplandı. İçinde muhalefetten de insanların olduğu komisyon kararını verdi. 

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal