ASELSAN personel alımı yapacak! KPSS şartı aranmıyor! Başvuru detayları belli oldu

Birçok kişinin uzun zamandır beklediği ilan yayımlandı. ASELSAN’ın personel alımı yapacağını duyurması gündeme bomba gibi düştü. ASELSAN açtığı 9 kadroda alacağı personellerde KPSS şartı aramazken, ilanın detayları merak konusu oldu. İşte ASELSAN işe alım ilanının detayları…

09.06.2022-21:08 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-21:08) ASELSAN personel alımı yapacak! KPSS şartı aranmıyor! Başvuru detayları belli oldu

Askerî Elektronik Sanayi ya da kısaca ASELSAN, personel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye’nin önde gelen savunma sanayi şirketlerinden olan ASELSAN’da görev almak isteyen kişilerin merakla beklediği haber gündemde bomba etkisi yarattı. İşe alacağı kişilerde KPSS şartı aramayan ASELSAN, farklı şartlar belirledi. İlana başvurmak isteyenler başvuru şartlarını araştırmaya başladı. 

ASELSAN, açtığı 9 kadroda çalıştırmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İlanda KPSS şartı aranmazken, iletişim becerileri güçlü ve ileri seviye İngilizcesi olan kişileri işe alacağını duyurdu. ASELSAN’da istihdam edilecek olan kişilerin hangi kadrolarda görev alacakları da belirtildi. 

ASELSAN bünyesinde istihdam etmek üzere; Komuta Kontrol Mühendisi, Satın Alma Mühendisi, Java Yazılım Geliştirme Mühendisi, Test ve Analiz Mühendisi, Sistem Mühendisi, Yazılım Tasarım Alt Yüklenici Yöneticisi, Proje Mühendisi ve Elektrik Tasarım Mühendisi kadrolarına personel alacak. 

Nasıl başvuru yapılacak?

ASELSAN’ın personel ilanına başvuru yapmak isteyenlerin, siteye üye girişi yaparak başvuru için gereken bilgileri doldurmaları gerekiyor. Personel alım başvuruları, kariyer.net Aselsan Elektroniksan.ve A.Ş. sayfasından yapılabilmektedir. Kariyer.net sitesine üye girişi yapan adaylar, firmanın yayınladığı ilan üzerinden gereken bilgileri doldurarak başvurularını tamamlayabilecek. 

Başvuru şartları neler?

ASELSAN 9 kadroda çalıştırılmak üzere personel alacak. Her alana başvuru yapacak olan adaylardan farklı deneyim şartları arandığı belirtildi. Bütün alanlar için ortak aranan kriterler ise şu şekilde sıralandı;

Adaylar, üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun olmalı,

İleri seviye İngilizce dil bilgisine sahip olmalı,

Alanda en az 2 en fazla 10 yıllık deneyimi olmalı,

İletişim becerileri gelişmiş olmalı,

Ekip çalışmasına uyumlu ve sorumluluk sahibi olmalı,

Analitik ve sonuç odaklı düşünmelidir. 

Başvuru yapılan alana göre ek belgeler, sertifikalar ve alana yönelik alınan eğitimleri gösteren belgeler istenebilmektedir.

İlana başvuracak olan adayların, gerekli durumlarda seyahat etmesine engel teşkil edecek durumlarının olmaması gerekmektedir. 

Adaylar, alım yapılacak olan alanı kapsayan yazılımlar bilmelidir. 

Adaylar, uzun süren çalışma ortamlarına uyum sağlayabilmelidir. 

Erkek adayların askerliklerini yapmış olmaları gerekmektedir.

Yeri geldiğinde ofis dışarısında arazi koşulunda ya da açık tesislerde çalışmaya açık pozisyonda olmalıdır.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal