Arsenal'de Alexandre Lacazette ile yollar ayrıldı!

İngiltere Premier Lig takımı Arsenal, Fransız golcü oyuncu Alexandrre Lacazette ile yollarını ayırma kararında bulundu. 31 yaşındaki Fransız santraforun hangi takıma transfer olacağı büyük merak konusu haline geldi.

03.06.2022-16:43 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-17:20) Arsenal'de Alexandre Lacazette ile yollar ayrıldı!

İngiliz ekiplerinden Arsenal'de oldukça hareketli saatler yaşanıyor. Son yaşanan gelişme ise takımın Fransız yıldızı ile ilgili oldu. Arsenal Kulübü, sözleşmesi ay sonunda bitecek olan 31 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılacağını duyurdu.

Resmi açıklama geldi

İngiliz ekibi Arsenal'de geleceği belirsiz olan futbolculardan birisi de Alexandre Lacazette'di. Oyuncunun takımdaki duruyu büyük merak konusu haline gelmişken oyuncuyla ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Arsenal kulübü, 31 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılacağını açıkladı. Arsenal'ın açıklaması sonrası gözler yıldız ismin üzerine çevrildi.

Yıldız oyuncu takımdan ayrıldı.

Oyuncunun kariyeri

Futbol hayatına Lyon takımında başlayan Lacazette Fransız ekibinde ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2017'nin yazında ise Arsenal'ın yolunu tuttu. Golcü oyuncu kariyerinde ise 1 kez FA Cup, 1 kez Fransız Kupası, 1 kez Fransız Süper Kupası  ve 1 kez İngiliz Süper Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal