Arnavutköy'de Büyük Kovalamaca! Polis Ekipleri Kamyonet Şoförünü Vurarak Durdurabildi

Arnavutköy’de dur ihlaline uymayan kamyonet sürücüsü ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Polis ekipleri kamyonet şoförünü silah ile durdurabildi.

05.11.2021-16:11 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-16:11)

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde şaşkınlık yaratacak bir olay yaşandı. Polis ekipleri, Arnavutköy’de çevirme uygulaması yaptığı sırada oradan geçen bir kamyoneti durdurmak istedi. Kamyonet şoförü dur ihlaline uymayınca zorlu kovalama başladı. Polis ekipleri, kaçan kamyoneti silah yardımı ile durdurmaya çalıştı.  Arnavutköy’de şüphe üzerine durdurmak istenen kamyonet sürücüsü ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kilometrelerce süren kovalamaca sonunda kamyonetten inip kaçmaya devam eden şahıs, ayağından vurularak durduruldu. Şoförün ehliyetsiz olduğu öğrenilirken, film sahnelerini aratmayan kovalamaca kameraya yansıdı. Polislerin bir noktada sıkıştırdığı kamyonet sürücüsü, bir memuru kaldırıma sıkıştırarak kaçmaya devam etti. İkinci kez yaşanan kovalamaca da polis kamyonetin lastiklerine ateş açarak aracı durdurdu. Kamyonet şoförünün de ayağından vurulduğu film sahnelerini aratmayan kovalamaca, bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi.

KAMYONET ŞOFÖRÜ EHLİYETSİZ ÇIKTI

Arnavutköy’de polis ekiplerinin dur ihlaline uymayan kamyonet sürücüsü güçlükle yakalandı. Kaçan kamyonetin tekerine ateş eden polis ekipleri daha sonra yaya olarak kaçamaya çalışan kamyonet şoförünü ayak bileğinden vurarak yakaladı. Kamyonet şoförünün kaçma nedeni ise ehliyetsiz olması olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan kamyonet sürücüsünün ehliyetsiz olduğu için polisten kaçtığı öğrenildi. Ayağından vurulan sürücü E.A, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin hastanedeki işlemlerinin ardından adliyeye götürüleceği öğrenildi. Polisin kamyonet sürücüsü ile yaşadığı kovalamaca ve sürücünün yakalandığı o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla an be an görüntülendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal