Arka Sokaklar Dizisinde Rol Alan Zeynep Beşerler Değişen Sınav Sistemine Sosyal Medyadan Küfür Etti!

Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler'den herkesi şaşırtan bir açıklama geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

12.02.2022-11:45 - (Son Güncelleme: 12.02.2022-16:01) Arka Sokaklar Dizisinde Rol Alan Zeynep Beşerler Değişen Sınav Sistemine Sosyal Medyadan Küfür Etti!

Ekranların sevilen oyuncusu Zeynep Beşerler, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Ihlamurlar Altında, Aşk ve Ceza, Alacakaranlık, Rüzgarlı Bahçe, Ölüm Çiçekleri, Esir Kalpler ve Arka Sokaklar gibi dizilerde ve pek çok filmde de rol alan ve çeşitli karakterlere hayat veren başarılı oyuncu Zeynep Beşerler sosyal medya hesabından isyan etti. Uzun zamandır ekranlarda yer almayan bir çocuk annesi ünlü oyuncu Beşerler, Yükseköğretim Kurulu'nun değişen baraj sistemine tepki gösterdi. Ünlü oyuncunun tepki gösterirken ettiği küfür ise kullanıcıları arasında şaşkınlık yarattı. 

BEŞERLER: UĞRAŞMAYALIM ÇOCUK OKUTACAĞIZ DİYE

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndan (YKS) itibaren ön lisans ve lisans programlarını tercihte baraj puanları uygulamasının kaldırıldığını açıklar açıklamaz pek çok kişi bu duruma sosyal medya hesapları üzerinden tepkisini gösterdi. Yeni çıkan bu karara göre artık adaylar sınav puanına ortaöğretim başarı puanı eklenerek yerleşebilecek. Sınavların süresinin de değiştirildiği duyurulduktan sonra 135 dakika olan TYT süresinin 165 dakikaya çıkarıldığı bildirildi. Bu yapılan açıklamalardan sonra Zeynep Beşerler Twitter hesabından küfür ederek; ''Çok affedersiniz yapacağınız işi s..... İlkokuldan verin doktoralarını, uğraşmayalım çocuk okutacağız diye. Bize de yazık'' diyerek isyan etti. 

zeynep beşerler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal