Arka Sokaklar Cemal diziden ayrılıyor mu, neden ayrılıyor?

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ıın 16. sezon final bölümü Cuma akşamı ekranlarda izleyicilerle buluşacak. Dizinin final bölümünü bekleyen izleyiciler, Cemal karakterinin yeni sezonda dizide ter almayacağı yönünde çıkan haberler sonrası oyuncunun neden diziden ayrıldığını merak ediyor.

12.06.2022-12:21 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-12:21) Arka Sokaklar Cemal diziden ayrılıyor mu, neden ayrılıyor?

16 sezondur Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluna Arka Sokaklar dizisi, Cuma akşamı sezon finaliyle ekranlara ara vermeye hazırlanıyor. Yeni sezondan yeniden ekranlarda göreceğimiz Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda ufak tefek değişiklikler yapılacağı öğrenildi. Bunlardan bir tanesinin de Cemal karakterinin sezon finalinde diziye veda edeceği ve yeni bölümlerde yer almayacağı yönünde oldu.

Arka Sokaklar Cemal diziden ayrılıyor mu, neden ayrılıyor?

Arka Sokaklar Cemal diziden ayrılıyor mu, neden ayrılıyor

Tam 16 sezondur ekranlarda olan ve geniş izleyici kitlesi tarafından yakından takip edilen Arka Sokaklar dizisinde, her sezonda kadrosundaki sabit oyuncular hariç diğer oyunculardan bazıları ayrılıyor yerlerine yenileri geliyordu. Son sezonda Ezgi ile müthiş bir ikili olma yolunda ilerleyen Cemal’in de diziden ayrılacağı söylentileri ortaya atılmıştı.

Son bölümde kız kardeşini bulan ve izleyicilere duygusal anlar yaşatan Cemal'in aslında kimsesiz olarak bilinmesi herhangi bir yakının olmaması üzüntüsünü bu sahne bir kenara bıraktırmıştı.

Arka Sokaklar dizisine veda etmeye hazırlanan Cemal’in neden ayrılacağı izleyiciler arasında merak konusu olurken, edinilen bilgilerde Yiğitcan Ergin’in hayat verdiği Cemal karakterinin senaryo gereği diziden ayrılacağı öğrenildi. Cemal karakteri son kez dizisinin sezon finalinde yer alacak ve yeni sezonda dizinin kadrosunda bir daha bulunmayacak.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal