Arjantinli yıldız Lionel Messi, 2022 Dünya Kupası sonrası milli takımı bırakma durumu hakkında konuştu!

Fransız devi Paris Saint Germain'in formasını terleten Arjantinli yıldız Lionel Messi, Venezuela'yı 3-0 yendikleri maçın sonrasında milli takımdaki geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbolcu milli takımı bırakmasıyla ilgili açık uçlu açıklamalar yaptı.

26.03.2022-15:38 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-17:20) Arjantinli yıldız Lionel Messi, 2022 Dünya Kupası sonrası milli takımı bırakma durumu hakkında konuştu!

2022 Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde Venezuela'yı 3-0 yenen Arjantin'de takımın son golünü dünya yıldızı Lionel Messi attı. Yıldız isim maçın ardından Katar'daki şampiyona sonrası milli takıma veda edip etmeyeceği yönündeki soruya kafa karıştıran bir yanıtta bulundu.

Yıldız isim kafaları karıştırdı

Lionel Messi sorulan soruya verdiği cevapta, 'Dünya Kupası sonrası belirlemem gereken iyi ya da kötü çok şey olacak. Umarım en iyi şekilde gerçekleşir. Şu an için hiçbir şey bilmiyorum. En yakında bir Ekvador (deplasman) maçımız var. Daha sonra eylül ve ekimde hazırlık maçları... Sonra Dünya Kupası ve daha sonrasını bilmiyorum.'

Lionel Messi Arjantinde'ki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

'Arjantin'de olduğum süre boyunca mutluyum. Bu taraftar ve milli takımla olmak çok güzel. Bombonera'da kazandığımız maç taraftara veda etmek için önemliydi zira Dünya Kupası öncesi artık Arjantin'de oynamayacağız.' şeklinde açıklamalara yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal