Arjantin'in Fenerbahçe'sini kurdular! Fernebahçe'ye ilgi büyüdü

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'taki bir grup Fenerbahçe taraftarları, Arjantin kulübü "Fernebahce" takımını kurdu. İşte detaylar...

07.02.2024-19:52 - (Son Güncelleme: 07.02.2024-19:52)

Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te bir araya gelen bir grup futbolsever, Fenerbahçe’den ilham alınarak “Fernebahce” adında bir futbol takımı kurdular.

“Bir fikir ortaya çıktı ve ilerlemeye başladı”

Her oyuncunun farklı mesleği olduğu Fernebahce’de takımın hedefi ise bu sene amatör ligden yerel lige çıkmak olarak belirlendi. Takım oyuncularından Tomas Domaica, takımın ortaya çıkış hikayesinin şans eseri gerçekleştiğini belirterek "Hepimizin Fenerbahçe taraftarı olduğu arkadaş grubu vardı. Bir araya geldiğimizde bu fikir ortaya çıktı ve ilerlemeye başladık. Fenerbahçe’de oynamış Robin van Persie gibi yıldız oyuncular beni Fenerbahçe taraftarı yaptı" dedi.

“Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağım”

Fernebahce takımının kalecisi Gonzalo Aguilera "Gerçek şu ki Fernebahce'yi seviyor ve çok eğleniyoruz. Buraya geliyoruz ve çok ciddi antrenman yapıyoruz" cümlelerini kullanırken takımın kaptanı Juan Cruz Moreno ise "29 yaşında profesyonel bir futbolcu olmak bir hayaldi. Yaş ilerledikçe profesyonel olma hayali biraz daha uzaklaşıyor. Ama biz hazırız ve eğer fırsat gelirse bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağım" açıklamasında bulundu.

(AA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal