Arda'nın Ramazan Mutfağı 2022 fragmanı yayınlandı

Türkiye'nin sevilen şeflerinden Arda Türkmen'in programı her hafta sonu sevilerek takip ediliyor. Ramazan ayının gelmesiyle insanlar Ramazan ayına özel bir program olup olmayacağını araştırıyor. Arda'nın Mutfağı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

01.04.2022-21:09 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-21:09) Arda'nın Ramazan Mutfağı 2022 fragmanı yayınlandı

Ramazan ayıyla birlikte insanlar severek izlediği ve tariflerinden faydalandığı Arda Türkmen'in yemek programının hangi günler ve hangi kanalda olacağını merakla araştırıyor. Arda'nın Ramazan Mutfağı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Arda'nın Ramazan Mutfağı

Arda'nın Ramazan Mutfağı

Arda Türkmen'in programı Arda'nın Ramazan Mutfağı adlı program Ramazan ayı boyunca her gün 16.00'da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. Yayınlanan fragmanda Arda Türkmen programını şu sözlerle seyirciye tanıttı; "Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek. İster bir tas çorba, ister mükellef bir sofra olsun. Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur. Bu Ramazan'da da iftar sofralarımızı beraber kuracağız. Lezzetli sofralar için yapmanız gereken Arda'nın Ramazan Mutfağı'nı izlemek." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal