Arda Güler'in kariyerini etkileyecek iddia: İspanyol basını duyurdu

Real Madrid'in sakatlığını atlatan milli yıldızı Arda Güler, ilk maçına çıkmayı hazırlanıyor. Genç oyuncu, şans verilmesi halinde Villareal maçında forma şansı bulması bekleniyor.

11.12.2023-11:00 - (Son Güncelleme: 12.12.2023-09:06) Arda Güler'in kariyerini etkileyecek iddia: İspanyol basını duyurdu

Fenerbahçe’den Real Madrid’e Transfer olan ve bir anda gözleri üstüne çeviren Ada Güler’in Real Madrid kariyeri istediği gibi başlamamıştı. 

Takımla çalışmalara başladı

İlk olarak Real Madrid'in ABD kampında sakatlanan Arda Güler, formasından aylarca uzak kaldı. Daha sonra iyileşen milli Futbolcu, ilk maçına çıkmadan bir kez daha sakatlandı. İkinci sakatlığını da atlatan Arda Güler'in, 10 Kasım'da sol ayak arka adalesinden yaşadığı sakatlık yine nüksetti. Geçirdiği 3 sakatlığın ardından sahalara dönmeye yeniden hazırlanan genç yıldız, geçtiğimiz hafta takımla çalışmalara başlamıştı.

Arda Güler

İlk maçı için tarih verildi

İspanyol basını, Arda Güler'in sahalara ne zaman geri döneceğine dair detaylı bir haber paylaştı. Sport'ta yer alan habere göre; sakatlığını atlatan Arda Güler, 17 Aralık Pazar günü oynanacak Villarreal maçıyla sahalara dönebileceği iddia edildi. Haberin detayında milli oyuncunun kendini iyi hissetmesi halinde Ancelotti'nin maçta süre verebileceği ifade edildi.

Ancelotti açıklama yapmıştı

Carlo Ancelotti, Arda ile ilgili daha önce yaptığı açıklamada, "Arda Güler, yoğun antrenmanlara başlayacak. Yıl sonundaki ya da ocak başındaki maçlara hazır olur" ifadelerini kullanmıştı. 


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal