Arda Güler Real Madrid'de siftah yapıyor: Oynayacağı maçı İspanyollar açıkladı

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, sakatlığı nedeniyle bir türlü forma şansı bulamamasının ardından İspanyol basını, Milli yıldızın oynayacağı maçı açıkladı. İşte detaylar...

08.12.2023-09:48 - (Son Güncelleme: 08.12.2023-17:45) Arda Güler Real Madrid'de siftah yapıyor: Oynayacağı maçı İspanyollar açıkladı

Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den bonuslar ile toplamda 30 milyon euroya Transfer ettiği genç yıldız Arda Güler'le ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol devine imza attıktan sonra şanssız sakatlıklar yaşayan ve henüz süre alamayan genç yıldızın sahalara geri dönüş tarihi ile ilgili İspanyollardan flaş bir iddia geldi.

Arda formaya kavuşuyor

İspanyol basınından AS'ta yer alan habere göre; Eflatun Beyazlılarda sakatlıkları süren Aurelien Tchouameni ile Arda Güler'den sevindiren haber geldi. İki genç Futbolcu, teknik heyetin izni doğrultusunda 17 Aralık'ta oynanacak Villarreal maçında iki futbolcunun kadroda yer alabilecek. Luka Modric, Kepa Arrizabalaga, Eduardo Camavinga, Vinicius Junior ve Dani Carvajal'in sakatlıkları sonrası Arda Güler ile Tchouameni'nin kadroda yer alabileceği vurgulandı.

Arda Güler

Alaves ve Mallorca maçları için şans bekleyecek

Arda Güler ve Tchouameni'nin bu maçta hazır olmamaları halinde teknik ekip tarafından riske edilmeyeceği kaydedildi. Real Madrid'in 21 Aralık'ta Alaves ve 3 Ocak 2024'te Mallorca ile oynayacağı maçlarda da genç futbolcuların şans bulabileceği vurgulandı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal