Arda Güler sezonun golünü atıyordu: İspanya basını onu konuşuyor

La Liga’nın 29. haftasında lider Real Madrid deplasmanda Osasuna’yı 4-2’yi mağlup etti. Maçın son dakikalarında oyuna giren Arda Güler’in orta sahadan attığı şut direkten döndü.

17.03.2024-10:16 - (Son Güncelleme: 17.03.2024-10:16)

Real Madrid, deplasmanda Osasuna’yı 4-2 mağlup ederek La Liga şampiyonu olmaya bir adım daha yaklaştı. Maçın son dakikalarında oyuna giren Arda Güler’in orta sahadan çektiği şut direkten döndü. Milli oyuncunun şutu İspanya basınında gündem oldu.

Arda Güler sezonun golünü atıyordu

Mynet’in yer verdiği habere göre; Real Madrid forması giyen Arda Güler, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da son dakikalarda oyuna girdi.

Maçın yıldızı Vinicius'un yerine 85. dakikada oyuna dahil olan Arda Güler, 90+3. dakikada attığı uzak şutta top direkten döndü. Bu anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Arda Güler sezonun golünü atıyordu: İspanya basını onu konuşuyor

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda hakkında, "Arda Güler çok büyük bir yetenek, sadece büyük bir oyuncu böyle bir şutu düşünebilir. 19 yaşında olup da kendine bu kadar güvenen bir oyuncu hiç görmedim. Arda'nın o şutunun kaleye girip girmemesi önemli değil, bizim nazarımızda o şut bir gol" dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal