Beşiktaş galibiyete hasret kaldı: Antalyaspor'a evinde mağlup oldu

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. İşte detaylar...

16.03.2024-22:28 - (Son Güncelleme: 16.03.2024-22:28)

Trendyol Süper Lig’in 30. Haftasında Beşiktaş, Fraport Tav Antalyaspor’u evinde ağırladı. Tüpraş Park’ta oynanan mücadelede goller peşpeşe geldi.

İlk yarıda Antalyaspor üstün

Karşılaşmanın henüz 5. dakikasında orta alandan topla birlikte gelen Safuri sağ kanattan ceza sahasına giren Bünyamin'e pasını verdi. Bünyamin kaleciyle karşı karşıya pozisyonda hata yapmadı ve topu ağlara gönderdi. Konuk ekip bu golle 1-0 öne geçti. Maçın 39. dakikasında fark ikiye çıktı. Hakemin VAR’a gitmesi sonucu penaltı kararı verdi ve Antalyaspor’dan Buksa, penaltıdan ikinci golü attı. İlk yarı 2-0’lık Antalyaspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Muçi’nin golü yetmedi

İkinci yarı ise Beşiktaş’ın golüyle başladı. Henüz 46. dakikada sağ kanattan çalımlarla gelen Rashica ceza sahasına girdi ve penaltı noktasındaki Muçi'ye pasını verdi. Penaltı noktasında boşta kalan Muçi'nin uzak direğe vuruşu ağlarla buluştu. Skor 2-1 oldu. Maçta başka gol olmayınca siyah beyazlılar, evinde Akdeniz ekibine 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş, Galatasaray ve Gaziantep FK maçının ardından Antalyaspor maçından da mağlup ayrıldı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal