Arda Güler gönlünü Galatasaraylı oyuncuya kaptırdı: Yılın aşk bombası patladı

18 yaşında dünya devi Real Madrid’e transfer olarak büyük sükse yapan Arda Güler’in sevgilisinin de sporcu olduğu ortaya çıktı. İlk kez İspanya’da görüntülenen güzelin Galatasaray Kadın Basketbol Takımı oyuncusu olduğu öğrenildi.

13.07.2023-10:08 - (Son Güncelleme: 13.07.2023-17:24)

Fenerbahçe’den 20 milyon euro + 10 milyon euro bonus karşılığında Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, spor medyasının yakından takip ettiği isimlerin başında geliyor. 18 yaşındaki genç milli yıldız, yeteneklerinin dışında özel hayatıyla da magazin dünyasına önümüzdeki dönemde yön verecek gibi görünüyor.

Arda Güler’in sevgilisi Galatasaraylı çıktı

Arda Güler, Real Madrid ile 6 yıllık sözleşmeye imza atarken tüm dünyanın ilgi odağı oldu. Medya Arda Güler haberlerinden geçilmiyor. Sadece Türk ve İspanyol medyası değil, tüm dünyadaki spor medyası Arda Güler'in peşinden koşuyor. 

Arda'nın özel hayatı da oldukça merak edilen bir konu olarak göze çarpıyor. Real Madrid'de her adımı ilgiyle izlenen Arda Güler'in gizli aşkı da İspanya'daki imza töreni sırasında ifşa oldu.

Duru Nayman

İlk kez İspanya’da görüntülendi

Arda Güler'in, Galatasaray'ın 18 yaşındaki genç yıldızıyla aşk yaşadığı ortaya çıktı. Çiftin ilk görüntüleri Arda'nın İspanya'ya gidişi ve Real Madrid'e imza attığı törende ortaya çıktı. 

Arda Güler Duru Nayman aşkı patladı

Arda Güler'in Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın oyuncusu Duru Nayman (18) ile yeni bir aşka yelken açtığı aktarılıyor.

İmza törenini en ö sıradan izledi

Duru Nayman; Arda Güler Real Madrid ile sözleşme imzalarken Arda'nın ailesiyle beraber töreni ön sıradan takip etti.

Arda Güler Duru Nayman

Sürpriz aşk ne zaman başladı?

Arda Güler ve Duru Nayman'ın şu ana kadar, İspanya'ya girişlerinde çekilmiş fotoğraflarının dışında farklı bir görüntüleri olmasa da sürpriz aşkın ne zaman başladığı merak konusu oldu.

Duru Nayman kimdir?

Arda Güler'in sevgilisi Duru Nayman, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda 23 numaralı forma ile Guard olarak oynuyor. 

2005 doğumlu olan Duru Nayman 18 yaşında. (İnternethaber)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal