17.01.2024-11:31 (Son Güncelleme:17.01.2024-12:35)


1

Yedinci Koğuştaki Mucize, Çukur gibi yapımlarla çıkış yakalayan Aras Bulut İynemli birkaç ay önce başrolünde yer aldığı Disney'in Atatürk filmini aniden yayınlamaktan vazgeçmesi sonrası herhangi bir tepki açıklaması yapmayınca eleştirilerin odağı olmuştu.



2

Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan yakışıklı oyuncu 'Korkaklığından sustu' eleştirileri hakkında ilk kez konuştu.



3

Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programının konuğu olan Aras Bulut İynemli merak edilen konu hakkında ilk kez konuştu. İynemli, Disney Plus'un son anda Atatürk filmini yayınlamaktan vazgeçmesi sonrası hangi bir tepki vermeyince eleştiri yağmuruna tutulmuştu.



4

Yedinci Koğuştaki Mucize, Çukur gibi yapımlarla çıkış yakalayan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, çok konuşulan ''Atatürk'' dizisi için başrol seçilmiş, Disney ise yayınlanmasına az bir süre kala yapımı tamamen iptal etmiş ve tepki toplamıştı.



5

Disney Plus’a herkesten 10 kat daha öfkeli olduğunu ifade eden oyuncu “sustuysak adabımızdan sustuk” sözlerini sarf etti.



6

Candaş Tolga Işık "İlk bu yayınlanmama ihtimali olduğunu duyduğunuzda ne hissettiniz?" sorusunu yöneltince ünlü oyuncu şu şekilde cevap verdi:



7

"Hayal kırıklığı, öfke. O öfkeyi yaşayan benim arkadaşlarımın, bu toprağın insanlarının yaşadığı öfkenin 10 katını hissettim. Ama ben bu işin içinde olduğum için, bu işin öznesi olduğum için ona göre davranmam gerekiyordu. Bu benim bilinçli kararım."



8

"Kızgınım ve kırgınım. Sen, ben bir kişi daha var yola çıkıyoruz. Sen yayıncısın, yapımcı ve biz ekibiz" diye konuşan Aras Bulut devamında şu ifadeleri kaydetti: "Sen son 3 ay kala ‘Ben yokum’ diyorsun kırılmaz mıyım sana kızmaz mıyım, bir de söz konusu Atatürk. Disney Herkes tepkisini başka türlü dile getirir, ben işin içindeki kişi olarak tepkimi bu şekilde dile getirdim. Ne zaman biraz daha kişiselleştirilmeye başladı o zaman cevap verdim. Ne yaptıysam kararlı bilerek yaptım. Ben 14 senedir bu işi yapıyorum çok tecrübeliyim diye konuşmuyorum ama benim bir yolum var o yolda da kendime göre kendi bildiğim kendi sahiplendiğim şekilde verdim kararlarımı aslında. Susma değil, ‘Korkaklığından sustu’ ya da ‘Sözleşmesi vardı sustu’ dendi edebimizden adabımızdan da susuyoruz, anamızdan babamızdan böyle öğrendik biz." Sinan Akçıl geçen günlerde Suudi Arabistan konusunda paylaşım yapan oyuncuya “Disney daha ağırını yaptı kardeşim. Filmi yasakladı mesela tüm dünyada yine sessizlik oldu. Şu anda trend olan şarkımdaki sözler çok uygun bu duruma, ‘Günaydın, geç uyandın ama bitti” cümleleriyle tepki vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr