17.01.2024-10:44 (Son Güncelleme:17.01.2024-10:44)


1

''Deliha'' setlerinde başlayan aşklarını 6 yılın ardından nikah masasına taşınan Gupse Özay ve Barış Arduç çifti 2022 yılında kızları Jan Asya ile birlikteliklerini taçlandırmışlardı. Ünlü camiasının parmakla gösterilen çiftlerinden biri olan Gupse-Barış çifti, 2022 yılında kızları Jan Asya'yı kucaklarına alarak mutluluklarını perçinlemişlerdi.



2

Örnek gösterilen evlilikleriyle her daim övgü toplayan Barış Arduç ve Gupse Özay, gözlerden uzak, mutlu bir aile hayatı sürdürüyordu. Ünlü oyuncu Gupse Özay son olarak kendi hamilelik ve lohusalık döneminde esinlenerek hayata geçirdiği yeni filmi ile gündeme geldi.



3

Merakla beklenen filmin galasına katılarak boy gösteren Barış Arduç, eşini yere göğe sığdıramadı.



4

Gişe rekorları kıran 'Deliha' filminin setinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, Temmuz 2020 tarihinde bu aşklarını nikah masasına taşımıştı. Dolu dizgin yaşadıkları aşkları ve mutlu evlilikleri olan oyuncu çift, bu aşklarını Jan Asya adındaki kızlarıyla taçlandırmıştı. Güzel oyuncu Gupse Özay'ın son filmi Lohusa'nın çekimleri sona erdi. Filmde anneliği anlatan Özay, geçtiğimiz gün filmin galasında boy gösterdi.



5

Eşi Gupse Özay'ın filminin galasına katılan Barış Arduç, burada eşini öve öve bitiremedi. İşte yakışıklı oyuncunun eşi hakkında söylediği övgü dolu sözler... Galada gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve eşini öve öve bitiremeyen Barış Arduç, "Heyecanlıyım. Karımın heyecanını paylaşmaya geldim. Çok büyük bir emek verdi. Yazın biz tatil yaparken o bu işi yazmakla meşguldü. Çok emek verdiler" sözlerini sarf etti. Gazetecilerin Gupse Özay'ın annelik ve lohusa dönemini nasıl geçirdiği sorusu üzerine Arduç, "Hormonal bir süreç olduğu için anneler için normal bir süreç bu. Valla ben karımın anneliğinden de yaptığı eşliğinden de razıyım. Güzel geçti süreç" ifadelerini kaydetti. 'Deliha' filminin setinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, Temmuz 2020 tarihinde Çeşme'de dünya evine girmişti. Oyuncu çift, aşk dolu evliliklerindeki mutluluğu Jan Asya adındaki kızlarıyla perçinlemişlerdi. Doğum yaptığından beri bebeğiyle kendisinin ilgilendiğini söyleyen Özay, şu açıklamalarda bulundu: "Lohusalığım, etrafımda yardım edebilecek çok insan olmasına rağmen yardım isteyemeyişim veya bebeği başkasına bırakmadaki güvensizliğim nedeniyle yorucu geçti. Asla uyuyamadım. Perişan oldum. Barış da ben doğum yaptığımda haftanın altı günü deliler gibi çalışıyordu. Çok da komik. Eşim banyo yaptırmayı ve alt değiştirmeyi çok seviyor. Evdeyken elinden ne geliyorsa yapıyor. Baba asla etkisiz eleman değil ve olmamalı. Barış'ın evham düzeyi bebekten önce sıfır gibiydi. Şimdi onda da başladı... Koruma içgüdüsü tetikliyor bunu. Jan Asya'nın önünde didişmemeye çalışıyoruz. Çünkü anne ve baba farklı şeyler savunduğunda çocuğun kafası karışıyor. Ben çalışırken Barış çalışmıyor; o çalışırken ben çalışmıyorum. Sistemimizi buna göre oturtmaya çalışıyoruz. Çünkü bizim işimiz yok olmak gibi. Çok erken çıkıp çok geç geliyoruz. Jan'ın kocama benzeyen yerlerini gördüğümde çok mutlu oluyorum. Aşık olduğum birine benzeyen bir aşk daha. İnanılmaz bir şey. Benim çalışkanlığımı, merakımı, muzipliğimi, hayal gücümü, babasının her şeyini alsın."



6

Güzel oyuncu Gupse Özay son filmi Lohusa'nın çekimlerini tamamladı. Yaptığı komedi filmleriyle adından söz ettiren Gupse Özay, eşi Barış Arduç'a övgüler yağdırırken minik kızı Jan Asya'ya da tatlı tatlı sitem etmişti. Barış şu an evde bebekle ilgileniyor. İyi tarafları var, kötü tarafları var. İyi tarafı; ben güvenerek ve mutlu şekilde çocuğumu babasına bırakıp çalışabiliyorum fakat çocuk tam bir babacı oldu. Devamlı 'babam' diyor. O da işin kötü tarafı oldu. Erkek erkeğe yemeğe gidiyor tabii ama az gidiyor. Her anne-baba gibi biz de düşkünüz çocuğumuza. Kız çocukları ile babaları arasında başka bir aşk oluyormuş, onu deneyimledim. O yüzden büyük bir aşk ve bağ var, bana da çalışmak için özgürlük var.'' Ünlü isim, nasıl bir hamilelik süreci geçirdiği sorusu üzerine ise "Ben çok kaygılı ve panik anneydim, o büyüyüp kendini kurtaracak hale geldikçe ben rahatladım ama tatlı ve komik, bana çekti komik bir çocuk. Hamilelik aşırı kolaydı, doğduğu an hiç uyumadım çünkü uyursam çocuğa bir şey olacak gibi düşünüyordum. O yüzden 'Lohusa'nın birçok sahnesi, benim gerçek sahnelerim yani" cümlelerini kullandı.



7

Özel hayatlarını gözlerden uzak tutarak sessiz sakin bir yaşam kurmayı tercih eden Gupse Özay-Barış Arduç çiftinin kızları Jan Asya geçen haftalarda 1 yaşına basmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr