Arak dizisi bugün var mı, hangi gün yayınlanacak? Arak dizisi neden yok, yeni bölüm ne zaman? Arak dizisinden sevenlerine kötü haber

Yayın hayatına yeni başlayan dizilerden birisi olan Arak’tan sevenlerine kötü bir haber geldi. Başrollerinde İlker Kaleli ile Öykü Karayel’in yer aldığı dizisinin yeni bölüm tarihi değişti. Peki Arak dizisi bugün var mı, hangi gün yayınlanacak? Arak dizisi neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte soruların yanıtı…

28.12.2023-19:30 - (Son Güncelleme: 28.12.2023-19:53) Arak dizisi bugün var mı, hangi gün yayınlanacak? Arak dizisi neden yok, yeni bölüm ne zaman? Arak dizisinden sevenlerine kötü haber

Show TV ekranlarının yeni dizisi Arak’ın yeni bölüm tarihi değişti. İlk bölümüyle izleyenlerin üzerinde büyük bir etki yaratan iddialı dizinin yeni bölüm tarihinin neden değiştiği sorusu da yanıt buldu. Bu hafta ikinci bölümüyle ekranlarda olması beklenen Arak dizisi yeni bölüm tarihi hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Arak dizisi bugün var mı, hangi gün yayınlanacak? Arak dizisi neden yok, yeni bölüm Ne Zaman?

Arak dizisi neden yok?

Oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Bennu Yıldırımlar, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir ve Furkan Kalabalık gibi isimlerin yer aldığı Arak dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanması bekleniyordu. Ancak dizi ile ilgili flaş bir karar alındı.

Arak dizisi

21 Aralık akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelen Arak dizisinin 2. bölümü bugün ekranlarda olmayacak. Dizinin yeni bölümü 11 Ocak 2024 tarihinde izleyenlerle buluşacak.

Arak dizisi adı neden değişti?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Arak dizisinin yeni bölümü ocak ayının ikinci haftasından itibaren seyirciyle buluşacak. Bu kararın alınma sebebi ise Ocak ayının ilk haftası dizilere ara verilecek olması olarak açıklandı.

İlk bölümüyle sıra dışı hikâyenin ipuçlarını veren ARAK, şimdi de izleyiciye KARA ile hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını göstermeye hazırlanıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal