Araç geçişi esnasında döşenen mayın patladı! Çok sayıda ölü ve yaralı var: O anlar kameralara yansıdı

Yemen'de yola döşenen mayın araç geçişi sırasında patladı: 2 ölü, 3 yaralı Yemen'in Marib kentinde yola döşenen mayının araç geçişi esnasında infilak etmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

17.07.2022-12:02 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-12:26)

Yemen'in Marib kentinde yola döşenen mayının araç geçişi esnasında infilak etmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Yemen'in kuzeyinde yer alan Marib kentinde yer alan sivilleri taşıyan bir araç yola döşenen mayının infilak edilmesi sonucunda korkunç bir şekilde patladı. Kazada, araçtaki 2 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı. Yaralılar tedavi edilmek üzere Marib Hastanesine sevk edildi. Aracın patlama anı, arkadan gelen başka bir aracın içinde bulunan kişiler tarafından kaydedildi.

2014'ten beri iç savaş 

Yemen, Husi militanlarının bazı kuzey eyaletlerinin kontrolünü ele geçirdiği ve Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi'nin uluslararası camiada bilinen hükümetini başkent Sana'dan çıkarmaya zorladığı 2014 yılı sonundan günümüze kadar iç savaş gerçekleşiyor.  Suudi Arabistan, Hadi hükümetini desteklemek için 2015'ten beri Yemen'e müdahale eden Arap askeri koalisyonuna liderlik etmekte.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal