Arabanın Tamamına Kredi Veren Bankalar

Araba almak için kredi çekmeyi düşünenler için arabanın tamamına kredi veren bankaları araştırdık. Peki bu krediyi almak için şartlar neler? Tüm detaylar haberimizde…

08.06.2020-14:40 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-14:37) Arabanın Tamamına Kredi Veren Bankalar

Bu haberimiz araba almak için kredi çekmeyi düşünenleri yakından ilgilendiriyor.  Hayalinizdeki arabayı buldunuz ve satın almak istiyorsunuz ama ödeme yapmak için peşinatınız yok işte bu durumda imdadınıza alacağınız arabanın tamamına kredi veren bankalar yetişiyor.

İnternette de tamamına kredili araçlarla ilgili ilanlar görmek mümkün. Bankalarla galeriler arasında yapılan anlaşmayla arabanın tamamına kredi imkanı sunulabiliyor.

Bu aslında tüm bankaların yaptığı bir uygulama. Bankalar bünyelerinde taşıt finansmanı adı altında bir çok kredi hizmetini barındırıyor. Yani çekeceğiniz ilk kredi sizin alacağınız araç kasko bedelinin yüzde 70’ini karşılıyor diğer yüzde 30’luk kısmı için ise ayrı bir kredi daha çekiyorsunuz.  Tabi bu durum için alacağınız aracın 5 yaşını geçmemesi gerekiyor. Bankalar 5 yaşın üzerindeki arabalara kredi vermeye pek yanaşmıyor.

Bankaların aradığı şartlar ise; öncelikle aylık gelirinizin 2 krediyi aynı anda çekmeniz için yeterli seviyede olması ve kredi notunuz yüksek olması.

Arabanın tamamına kredi çekebileceğiniz bankalardan bazıları ise şunlar:

Türkiye İş Bankası

Denizbank

Garanti BBVA

Yapı Kredi Bankası

TEB

ING Bank

Türkiye Finans

QNB Finansbank

Akbank

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal